Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szakítsak a lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak a lánnyal akibe nem vagyok szerelmes de ő belém igen?

Figyelt kérdés
Nagyjából 2 hónapja járok egy lánnyal aki kedves meg ugyanazokat a dolgokat szeretjük de egyszerűen nem tetszik és nem vagyok belé szerelmes mert sose hiányzik, és ha rá gondolok valamikor csak az jut eszembe hogy kellett ebbe belekeverednem. Nem akarom kihasználni de a szívét se akarom összetörni. Hogyan szakítsak vele békében?
2014. jan. 3. 00:31
 1/6 A kérdező kommentje:
Elnézést hogy rossz kategóriába írtam de elnéztem.
2014. jan. 3. 00:34
 2/6 anonim ***** válasza:
mondd meg neki őszintén ezt így
2014. jan. 3. 00:39
 3/6 m_marko válasza:

Nagyjából 2 hónapja ugyanez megtörtént velem is. Szépen finoman közölni kell vele, hogy nem benne van a hiba, hanem benned, és egyszerűen nem jött a szerelem, de nem akarod tovább húzni az agyát, mert azzal csak neki ártasz, és sokkal rosszabb lenne neki, ha még várnál vele, mert egyre csak jobban szeretne.

Én ezt tettem, igaz volt sírás meg stb, de eltelt egy kis idő, egy helyen szilvesztereztünk, ahol megköszönte, hogy tisztességes voltam vele, és igazat adott így utólag.

2014. jan. 3. 00:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Echte ugyanez volt velem is. Én csak 1 hónapig bírtam... Odamentem és megmondtam neki kerek perec, hogy nem szeretem és ez így nem jó nekem. Sértődés nélkül ezt nem lehet. Én is ezért halogattam, mert nem akartam összetörni a szívét. De azzal, hogy hazudtam neki mindig csak rosszabb lett. Cselekedni kell! ;)
2014. jan. 3. 00:41
 5/6 Didiiayer ***** válasza:
Légy vele őszinte, mondd el neki, hogy nem vagy belé szerelmes, nem akarod megbántani és kihasználni, de ez így neked nem megy.
2014. jan. 3. 00:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat.
2014. jan. 3. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!