Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a barátommal, ha nem szeretem, de ő engem igen?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam adok egy új esélyt egy fiúnak,akivel régebbben nem jött össze a dolog,Egy hónapja kezdtünk el járni,és ő nemrég azt mondta,hogy szeret.Ő viszont csak tetszik nekem,de már egyáltalán nem vonz. Sztem nem lenne vele korrekt tovább járni,hogyan adjam ki az útját,hogy ne bántsam meg?
15/L
2013. okt. 21. 17:22
1/5 anonim válasza:
Jöhet a sablonszöveg, hogy: nem veled van a gond, hanem velem, nem érdemellek meg, mert nagyon rendes vagy, és találni fogsz jobbat. Sajnálom, nem jött kreatívabb ötlet:/
2/5 anonim válasza:
Hogyan adjam ki az útját? pff, ne kiadd az útját, hanem szakíts vele, nem kell pluszba megbántani... A legfontosabb:személyesen beszélj vele, ne pedig üziben vagy facebookon! -Szia, hűű, nagyon nehéz elkezdeni. Nem akarom, hogy csalódj, ezért el kell mondanom most, hogy nem érzek irántad semmit... Sajnálom...
3/5 anonim válasza:
Pontosan úgy,ahogy most ezt leírtad.
4/5 anonim válasza:
Küldd el neki ezt a dalt, teljesen illik rátok!
5/5 anonim válasza:
Szépen leírtad... Mondd el neki ezt SZEMÉLYESEN! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!