Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás SMS-ben?
Kiderült, hogy a barátom prostival vesztette el a szüzességét mielőtt összejött velem, ennek hatására teljesen megundorodtam tőle, rá sem bírok nézni, arra gondoltam, hogy sms-ben szakítok vele.
Szerintetek jó ötlet, vagy mégis személyesen kéne?
19/L
Nem olvastam végig a hozzászólásokat...
Én nem undorodnék meg csak azért, mert prostival vesztette el. Én inkább megbecsülném az őszinteségéért, hogy bízik bennem annyira, hogy ezt be merje vallani. De ez én vagyok.
SMS-ben szakítani NAGYON GÁZ. Szerintem. Inkább személyesen. Bármit is tesz bárki, személyesen illik szakítani. Már csak magad miatt is. SMS-ben szakítani gyávaság. Legyen büszkeséged, vállald fel négyszemközt. A szemébe mondd el a véleményedet a dologról.
SMS? Te nagyon le van maradva. Én ha szakítok valakivel, simán csak a f.aszbukon megnyomom az "Unfriend" gombot.
Nincs ezzel semmi baj.
Személyesen kéne, MERT át kell add a negatív érzéseidet neki, ha csak 3 percben is. Ő még csak a vonzódó énedet ismeri, és nem fogja érteni ( a zsigereiben), hogy miért nem akarsz vele lenni, ha vonzódol hozzá. Kell találkoznia az elutasításod élményével is!
Különben epekedni és szenvedni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!