Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznétek srácok, ha ezt mondanák nektek?
Figyelt kérdés
A lány az mondja, hogy már elmúltak az érzései feléd,s úgy érzi tovább kell lépnie,hogy mindketten megtaláljátok újra a boldogságot.
Békésen akar elválni, szeret,de már nem úgy,ahogy kellene egy valódi kapcsolatban.
Nem akar megbántani, de hazudni sem akar nektek.
2015. jún. 11. 19:59
1/8 anonim válasza:
Nagyon rosszul esne! Neked ezt mondta egy lány?
2/8 anonim válasza:
szerintem sírnék,ha én nem így érzem.
3/8 anonim válasza:
Inkább azon gondolkozz a, hogyan hozd helyre a kapcsolatod pl. kommunikációval, amivel szemmel láthatóan bajok vannak- ezért csúsznak félre a kapcsolatok, mert a felek nem beszélgetnek egymással a vágyaikról b, szakíts már ha azt akarsz és ne rinyálj.
4/8 anonim válasza:
Amikor nekem ezt mondák, ott már nem volt mit helyre hozni, hiába szerettem volna. És igen szarul esett.
5/8 anonim válasza:
én egyszer sírtam ilyen miatt...pedig nem vagyok buzerás
6/8 anonim válasza:
Ennek a dumának van egy magyarra fordított változata, így hangzik:
"Bocsi, találtam jobbat mint te, csak nem is tudom hogy mondjam el, így inkább ezt mondom: "nem akarlak megbántani és hazudni de már nem szeretlek úgy mint ahogy kéne, és egyébként is te túl jó vagy hozzám"
7/8 anonim válasza:
Sajnálnám a ráfordított pénzemet! Amit lehet visszakoboznék tőle telefon, nyaklánc stb. b*tch
8/8 anonim válasza:
Ez nekem túl filozofikus lenne, és konkrétumokat akarnék tudni, addig nem volna nyugtom. Ez az utolsóelőtti hozzászóló verziója sokkal emészthetőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!