Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz amit mondanak, hogy ne is álmodozzak többről vele?
Figyelt kérdés
Szóval kezdem a lényeggel: szüleimmel élő diáklány vagyok. A családom jóval tehetősebb a barátoménál. Sosem csináltam belőle nagy ügyet, mindig nagyon szívesen felajánlottam, hogy akár kettőnk költekezését is állom.
Na de nem ez a lényeg. Sokaktól hallom, hogy egy ilyen szituáció megalázó egy férfinek. Sőt! Esélyét sem látják arra, hogy esetleg később vele összeházasodjak, családot alapítsak és ez nagyon nem esik jól.
Szóval szerintetek sem? Netán ez csak egy ideiglenes állapot, ami másfél éve tart?
2015. ápr. 17. 21:02
1/6 anonim válasza:
Te egy kedves fiatal lány lehetsz ha így gondolkodsz.
Sose változz meg!
2/6 RRR válasza:
nem mindenkit zavar
ha mással "be tud" segíteni akkor nem gond és nem használ ki
a férfi
amúgy meg,ha jól kijöttök ne is törődj semmivel
3/6 anonim válasza:
Az a férfitől függ hogy menyire értelmes és felnőtt ezen a téren.
4/6 anonim válasza:
Ne foglalkozz az irigykedokkel! Hazasodj vele ossze, ha boldogga tesz. Nem kell masok orrara kotni, hogy te fizetsz mindent. Vegyel neki szep elegans ruhakat es senkise fogja feltetelezni. N
5/6 anonim válasza:
Amugy meg leepito egy bunko kotoszkodos pasi, hiaba nem kell anyagilag tamogatnod! Az egeszsegedre megy az idegesitese. Ez meg kihat a munkadra. Esetleg megkurugnak/ csodbe megy a ceged amiatt. Na akkor megerte? Az a lenyeg, hogy erezd jol magad vele! Nyugodtan tamogasd. N
6/6 A kérdező kommentje:
Nem kell támogatnom, annyira azért nincs gáz. Csak egyszerűen vannak dolgok, amiket én jobban megengedhetek. Suli mellett szüleimnek dolgozok és kapok részesedést a bevételből is.
2015. ápr. 17. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!