Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondanak már olyan szépeket a pasik, mikor megszerezték a csajt? Vajon már nem azt érzi irántam?
Van az a mondás..
" ha megszerzed, már nem is fog annyit jelenteni"
ja, és ez nem csak párkapcsolatra vonatkozik
sajna ez így van
Szerinted meg lehet fejteni ezt a logikát?:)
Ahány pasi annyi féle,de ....én már nem bízok egyben sem!Persze ugyanezt én is megéltem,dúrvábbat is csak tudod ha jó szinész a pasi/srác ha vért izzadsz sem kapod el!
...:))),jaajj ez nálam is így volt!Csak én elkövettem azt a hibát hogy mondtam és ki is mutattam,hogy imádom.Innen nyert ügye volt,nem?:)
Talonban pedig ne tartson senki,azért gondolkozom is a csöpp eszemmel .....ami még maradt.
addig örülj amíg nem követi el a hibát amit én :D én meg túl sokszor mondtam és mutattam ki :D és sokkal hamarabb rám unt a lányt :D néha néha jól fog esni a bók ha "ki vagy rá éhezve", de ha sokat kapsz akkor elég gyorsan meglehet unni, legalábbis nálam így volt...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!