Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondanák, hogy kaptok 50 milliót, de soha nem lehet gyereketek, elfogadnátok?
Ezen vesztünk tegnap össze a párommal. Ti mit választanátok?
Kort és nemet is írjatok, légyszi.
50 millió forint annyira nem nagy pénz. Bár jelenleg nem akarok gyereket, ennyiért nem hoznék végleges döntést.
24/F
Nem, én szeretnék gyerekeket.
20L
nem érdekel a pénz...eddig mindig volt amikor kellett...remélem a jövőben is így lesz...nem engedem, hogy a pénz bekorlátozzon, főleg ilyen szinten...én szeretnék majd gyereket és ettől csak egy esetleges betegség foszthatna meg! a pénz nem boldogít, sokaktól hallottam mekkora öröm apának lenni...szóval már az érzés többet ér mint az 50 milka...főleg, hogy vannak céljaim a gyerekeimmel is :)
21F
50 milláért semmit se adnék fel. 3-5 milliárd forintért elgondolkodnék, de valószínü az se ér annyit.
Az élet és az egészség a legfontosabb, a többitt megvesszük. :)
Szerinted 50Milláért meddig lennél boldog? Amíg tart veszel 1 házat 30-40 milláért, egy kocsit és a maradékból nyaralás és ennyi.
Ezt 2 ember össze tudja hozni az élete folyamán és még gyerekük is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!