Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításunkra rá 3 hónappal újra közeledik felém. Szerintetek megéri újrapróbálni?
Fontold meg moi volt az oka annak, hogy szétmentetek. Mert ilyen esetben elég valószínű, hogy ami egyszer elromlott, az másodszorra sem fog működni. (Ha például kihűlt a kapcsolat, vagy elsőre nem működött a kémia, esetleg valakinek a hibája volt, akkor az lehet hogy most sem folg összejönni, és csak újra feltépitek a régi sebeket.)
De ha más oka volt (például túl messze laktatok egymástól, és ez idővel megoldódott) akkor lehet megér ey próbát.
Egyetértek az előttem szólóval! Nem mindegy miért lett vége, de szerintem nem kell kapásból nemlegesen hozzáállni. Tapasztalatból mondom, hogy a "felmelegített káposzta" is lehet nagyon jó, még jobb mint volt. :)
21/L
Én nem értek egyet egyik előttem szólóval sem.
Hű de sík a gondolkodásotok. Mik vagytok ti? Mezei nyulak?
Egyrészt mindenki megérdemel még egy második esélyt.Az ember a hibáiból tanul,és nem pedig a sikereiből.Tehát,ha ti ketten tanultok a párkapcsolatotok hibáiból,akkor lesz a párkapcsolatotok sikeres.
Ma még nem szólt hozzá egy töltöttkáposztás sem.Egy kis töltöttkáposztát kér valaki?
A legtartósabb kapcsolatok mindig is úgy születtek,hogy volt közben hosszabb-rövidebb szakítás is,csak hát ugye ehhez tapasztaltnak kell lenni,és hogy ilyenekre legyen rálátása,és nem 14évesnek.
ez tényleg attól függ, miért lett vége, leirhatnád.
Mondjuk nálam nem szakitás volt, csak nem jött össze, de ha később közeledne a lány, adnék esélyt, ha látnám, hogy változott, és nem azért kellek neki, mert nincs jobb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!