Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát én most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szakítottunk exemmel tegnap, azóta nem beszélünk, se semmi, annyira fáj, ezt is sírva írom, nem tudom mit kéne csinálnom. Bízzam a sorsa, írjak neki? Egyik napról a másikra :'( nem beszélek azzal az emberrel, akinek egy hete még én voltam az élete is nekem is ő. Nem tudok így élni, állandóan csak rá gondolok, sírok miatta. :'(2014. ápr. 25. 14:59
1/16 anonim válasza:
Nehéz, de ez van. Megesett mással is, mi is túléltük. Nehéz volt, nagyon szar volt, de már túlléptem rajta.
2/16 anonim válasza:
És mégis mi miatt szakítottatok ilyen hirtelen? Valami oka csak volt... de egyébként meg próbáld meg elterelni a figyelmedet. Nyilván nem azért szakított veled, mert annyira szeret, hanem azért, mert pont nem. Muszáj továbblépned. Az első napok a legkritikusabbak, de ha folyamatosan csak sírsz és szenvedsz, akkor később sem lesz jobb. Valami aktivitást találj ki, koncentrációt igénylőt.
3/16 anonim válasza:
Ha gondolod, privátba írd le a történetet. Aztán ki tudja, lehet van megoldás :)
4/16 anonim válasza:
Min kaptatok össze? Ez a kulcsa mindennek!!!!
Ha mind2 szeretitek egymást akkor helyrehozható lenne, de valakinek meg kell tenni az első lépést!!!
37F
5/16 anonim válasza:
Próbálj társaságban lenni, szervezz programot a barátaiddal. Gondolj arra, hogy ha nem becsült meg téged, akkor nem is érdemelt meg. Találsz majd olyat, aki igazán a másik feled lesz.
7/16 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodok, h ráírok, h mizu van vele. Az jó 5let lenne?
2014. ápr. 25. 15:17
8/16 A kérdező kommentje:
Vagy csak rosszabb lesz?
2014. ápr. 25. 15:18
9/16 anonim válasza:
Nem tudni a történetet, szóval ki tudja.
10/16 A kérdező kommentje:
nem akarom újra a kapcsolatot, max nagyon idovel, csak baratnak
2014. ápr. 25. 15:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!