Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van még remény, vagy szakítsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Forevermirinbrah kérdése:

Van még remény, vagy szakítsak? Hazamenjek vagy ne?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is elnézést, ha hosszú lesz, de nagyon ki vagyok már napok/hetek óta. Kezdjük ott, hogy itt az oldalon megismertem egy lányt és most 20.-án lennénk egy évesek. Azóta össze is költöztünk, együtt élünk. Nem rég új munkahelye lett mert az előző kibírhatatlan volt számára. Nem rég dolgozik itt kb egy hónapja. Olyan munkabeosztása van, hogy neki kell szervezni a fuvarokat. Ez nem is lenne baj, de észrevettem rajta, hogy megváltozott, furcsán viselkedik kb 2 hete. Gyanúsnak véltem, gondoltam fáradt. Aztán belenéztem a céges telefonjába - mivel kapott - és ott láttam, hogy SMS-ben ilyen szövegeket írt neki az egyik sofőr: "Nagyon aranyos vagy", "Jó hétvégét puszi", "Ne szólj senkinek, hogy Én vagyok". Ő pedig ilyeneket válaszolt: "Nem felejtettelek el.:P" "Jó éjt.". Betelt a pohár, ezért tegnap kb bomba módjára robbantam. Végig azt mondta, hogy az egyik munkatársának írta a sofőr aki állítólag meleg és a meleg srác pedig visszaválaszolt... Aztán addig mondtam a magamét amíg beismerte, hogy valóban egymásnak irkáltak a sofőrrel. Itt volt az a pont, hogy összepakoltam a cuccaimat és haza akarok menni. Ám ez nem olyan egyszerű mert még szeretem. Ő egész éjszaka és ma reggel is sírt, és alig aludtunk valamit. Állítása szerint "nem akarja, hogy legyen valami közte és a sofőr között" és, hogy még mindig szeret. Egyébként érdekesen beszél a sofőrről, szerintem biztos bejön neki vagy ilyesmi csak tagadja. Visszamenjek haza, ahol a családom, haverok vannak, vagy pedig maradjak itt vele? Ti mint kívülállók mit gondoltok erről a dologról? Kérlek segítsetek! Köszönöm! Mégegyszer elnézést ha hosszú lett!

Én 21/F, Ő 20/L, Sofőr pedig 38 éves...

2014. ápr. 18. 10:04
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Előző vagyok ismét.

Azt kell kiderítenetek, hogy miért tetszik neki a pasas. Ennek oka van. Amíg tetszik neki, amíg fantáziálgat róla, addig nehéz lesz előre lépnetek. Ahhoz, hogy elengedje ezt az érzést hónapok is eltelhetnek, erre készülj fel!

Bizonyítani kell, hogy Téged szeret, de Ő is csak akkor tudja ezt megtenni, ha elengedi ezt a fellángolásos, "szerelmi feelinges" érzést. Sok türelemre lesz szükséged.

A másik, hogy lehet benned is hiba, de még nem ismerted fel. Esetleg Ő felismerte, de nem meri mondani, mert pl. fél, hogy megbánt. De lehet, hogy még egyikőtök sem látja.

Üljetek le beszélgetni, és ha úgy érzitek szeretnétek rendbe tenni, akkor tudok javasolni egy nagyon jó párkapcsolati trénert (Budapesten), aki fog tudni segíteni abban, hogy kiderüljön mit is szeretnétek valójában.

Egyébként, simán lehet az is, amit korábban írtak, hogy szeretné még magát más fickókkal is kipróbálni. Erre úgy is megvan a lehetőség, hogy az erre specializálódott oldalakon kerestek pár, akikkel közösen átélhettek különböző erotikus élményeket. Ez működhet.

Annyira ne legyél elkeseredve, mert fiatal vagy, és az írásaid alapján értelmes is. Sok időd van még megtalálni az igazit. Lehet, hogy Ő az, lehet hogy nem.

Beszéljetek, higgadtan, őszintén.

2014. ápr. 18. 12:56
 22/33 A kérdező kommentje:

Ez soha nem fog kiderülni. Én nem tudom, Ő meg nem fogja elmondani. Kérdeztem tőle, azt mondta, hogy semmi nincs benne ami megfogta, utána csöndben maradt, ha még kérdezek... Láttam róla képet, és hát... Tipikus kamionsofőr kinézet. Most nem bántásképpen mondom mert távol álljon tőlem, de Én jobban nézek ki szerintem, pedig nincs sok önbizalmam. Magas is vagyok, család is mondja, hogy jól nézek ki, akkor edzek is. Szóval nem értem. Türelem.. Na az az ami Nekem nincs!:D Mint korábban említettem nagyon könnyen elszakad nálam a cérna, és olyankor alig tudom magam kontrollálni.:/ Én bennem is rengeteg hiba van, tudom. Ember hiba nélkül nincs. Csak még nem sikerült kiderítenem, hogy mik azok.

Azt mondta, hogy Ő csak Velem akarja, mással nem tudna, mivel ahhoz szeretnie kellene az illetőt. Vagy hát nem tudom, hogy szereti-e. Köszi! Sokan mondták már!:)

2014. ápr. 18. 13:16
 23/33 anonim ***** válasza:

"Ez soha nem fog kiderülni." - kifog :)

"Ő meg nem fogja elmondani" - valószínűleg most még fél.

"Kérdeztem tőle, azt mondta, hogy semmi nincs benne ami megfogta, utána csöndben maradt" - persze, hogy nem mondja el, mert fél... ha nem lenne valami érzése iránta, akkor nem lenne semmi gubanc. Nem? :)

"nagyon könnyen elszakad nálam a cérna, és olyankor alig tudom magam kontrollálni" - remek alkalom, hogy ezen változtass, magad miatt!

2014. ápr. 18. 13:34
 24/33 A kérdező kommentje:
Majd csak alakulnak a dolgok.:)
2014. ápr. 18. 13:42
 25/33 anonim ***** válasza:
Ennek köztetek vége. Szerintem mehetsz haza nyugodtan.
2014. ápr. 28. 09:34
 26/33 anonim ***** válasza:

Szerintem tul fiatalok voltatok/vagytok az osszekoltozeshez es komoly kozos elethez. Ezt magamon is tapasztaltam, a vegen ugy menekultem abbol a kapcsolatbol, hogy azt tanitani kene... es nekem sem volt konnyu.

A masik, hogy nekem is az idosebb pasik jonnek be, sok lany van meg igy ezzel, lehet, hogy neki is, csak eddig nem tudtam, vagy egyszeruen az ujdonsag varazsa.

En a helyedben hazamennek egy kis idore, egy ket hetre, te is meglatod, hogy milyen lenne ha hazakoltoznel, ha nem lenne folyamatosan korulotted, akkor nyugodtabban tudsz gondolkodni is.

Ez most a te dontesed.

En is voltam ilyen helyzetben, hogy megtetszett egy idosebb pasi, de ott nagyon sok minden kozrejatszott. A kapcsolat amiben akkor voltam mar teljesen szethullt, en voltam az egyetlen aki penzt keresett es aki mindent fizetett, valahol logikus volt, hogy megtetszik egy onallo, muvelt, talpraesett ferfi. Mondjuk en elobb elkoltoztem, szakitottam, utana osszejottunk.

2014. ápr. 28. 12:11
 27/33 anonim ***** válasza:
Ellehet tolni a biciklit,szakícs
2014. ápr. 28. 13:04
 28/33 anonim ***** válasza:
Bèrelj fel magánnyomozókat,ok segítenek:)
2014. ápr. 28. 13:07
 29/33 A kérdező kommentje:
Tök jó, hogy minden csajnak az idős pasik kellenek! :D Annyira örülök, hogy szavakkal ki sem tudom fejezni! :D Akkor mehetek a pics*ba szépen szólva. Még laza 19 év, hogy Én is "időspasi" legyek, és bumm akkor én is elszedhetem a sok fiatal pasi fiatal pics*ját. Már meg volt a szünet. 2 hónapot akartunk de Ő (nem, nem a sofőr..) pár nap után feladta, és azt mondta legyen inkább egy hét meg hogy, elég volt neki pár nap, hogy rájöjjön Én kellek neki. Meg állítólag másik céghez tették át ezt az olasz csődört! :D Várom a további véleményeket. Tolnám Én a biciklimet de legnagyobb bánatomra ellopták..:/
2014. ápr. 29. 13:33
 30/33 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatba belefér! Nem Börtön egy kapcsolat! Ezt már elbaszt.d!
2014. máj. 14. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!