Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt már végleg elcsesztem, vagy van még remény? 23/L
Kedves kérdező! Szerintem először tisztázni kéne az érzéseidet önmagaddal. Biztos, hogy igazán szereted őt? Vagy csak sajnálatot érzel iránta? Sokan keverik ezeket össze. Vannak olyan emberek akikben akkora a szeretet és az elismerés hiánya, hogy mindent megtesznek egy férfiért/nőért (a te esetedben férfiért), csak mert tudat alatt annyira arra várnak, hogy megbecsüljék őket. Lehet, hogy a párod is ezt látja benned, és úgy érzi nem őt szereted igazán, csak általánosan szeretet hiányod van.
Szerintem ne tűrd el, hogy hozzád vágja, hogy nem lát elég kívánatosnak. Egy nőt meg kell becsülni, és ha ő már nem szeret igazán, szerintem lépj ki ebből a kapcsolatból. Üljetek le és beszéljétek meg, hogy melyikőtök mit érez. Ha bármelyikőtök is úgy érzi már nem szerelmes, békében váljatok el egymástól. Viszont, ha mindketten őszinte érzelmeket tápláltok egymás iránt, küzdjetek egymásért, és nem hagyjatok egy szerelmet tönkremenni. Az, hogy hozzád vágta, hogy nem szeret, még nem biztos, hogy úgyis van. A férfiaknak néha nehéz kimutatniuk az érzéseiket. Ne rágódj azon, hogy mennyit is kell vele törődni, csak ülj le vele, és kérdezz rá, hogy mi zavarja őt. Remélem sikerül megbeszélnetek mindent.
Sok sikert!
Ha Ő nem értékel akkor majd én, szeress engem. Cserébe én is foglak. Engem is mostanság rúgtak ki és nem túl rózsás a helyzetem. Egy gyönyörű lány csak segítene. :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!