Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vészeljem át, hogy szakítottunk, és mit tegyek, ha véletlenül meglátom valahol, és nem bírom sírás nélkül?
Sírd ki magad. Beszélj róla valakinek. Hallgass depis zenéket, aztán ha ezek túl vagy. Akkor legyen jó sok programod, és próbálj meg nem gondolni rá. Az a legrosszabb, ha az eszedbe jut. Egy idő után túl leszel rajta, bármennyire is nehéznek tűnik most. Ha nagyon nem megy a dolog és tényleg nagyon rosszul vagy, keress valaki mást, aki felér vele és majd csak rá gondolsz és elfelejteti veled az adott illetőt. :)
Én is nem olyan rég szakítottam a barátommal, úgyhogy megértelek, de én már túl vagyok ezen az egészen. És jól érzem magam. Nagyon nehéz volt, még mindig az, ha látom, ugyanis egy edzésre járunk. Így nincs okod félni ! Én heti 3x 1,5órára össze voltam vele zárva. Na ezt képzeld el, hogy milyen érzés ? Hát nagyon szar :/ Szóval, szerintem neked sokkal jobb a helyzeted. Ha meglátnád, ne légy zavarban, és ami a legfontosabb : NE SÍRJ ! NE LÉGY SZOMORÚ !! Nem láthatja rajtad, hogy az vagy. Nem nyerheti meg a csatát ! Csak mosolyogj ! A mosoly csodákra képes, hidd el ! ;)
Ilyenen mindenki átmegy, emberek jönnek-mennek.Nézd mindennek a jó oldalát:)
És sok sikert a vizsgákhoz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!