Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van még remény, vagy szakítsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Forevermirinbrah kérdése:

Van még remény, vagy szakítsak? Hazamenjek vagy ne?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is elnézést, ha hosszú lesz, de nagyon ki vagyok már napok/hetek óta. Kezdjük ott, hogy itt az oldalon megismertem egy lányt és most 20.-án lennénk egy évesek. Azóta össze is költöztünk, együtt élünk. Nem rég új munkahelye lett mert az előző kibírhatatlan volt számára. Nem rég dolgozik itt kb egy hónapja. Olyan munkabeosztása van, hogy neki kell szervezni a fuvarokat. Ez nem is lenne baj, de észrevettem rajta, hogy megváltozott, furcsán viselkedik kb 2 hete. Gyanúsnak véltem, gondoltam fáradt. Aztán belenéztem a céges telefonjába - mivel kapott - és ott láttam, hogy SMS-ben ilyen szövegeket írt neki az egyik sofőr: "Nagyon aranyos vagy", "Jó hétvégét puszi", "Ne szólj senkinek, hogy Én vagyok". Ő pedig ilyeneket válaszolt: "Nem felejtettelek el.:P" "Jó éjt.". Betelt a pohár, ezért tegnap kb bomba módjára robbantam. Végig azt mondta, hogy az egyik munkatársának írta a sofőr aki állítólag meleg és a meleg srác pedig visszaválaszolt... Aztán addig mondtam a magamét amíg beismerte, hogy valóban egymásnak irkáltak a sofőrrel. Itt volt az a pont, hogy összepakoltam a cuccaimat és haza akarok menni. Ám ez nem olyan egyszerű mert még szeretem. Ő egész éjszaka és ma reggel is sírt, és alig aludtunk valamit. Állítása szerint "nem akarja, hogy legyen valami közte és a sofőr között" és, hogy még mindig szeret. Egyébként érdekesen beszél a sofőrről, szerintem biztos bejön neki vagy ilyesmi csak tagadja. Visszamenjek haza, ahol a családom, haverok vannak, vagy pedig maradjak itt vele? Ti mint kívülállók mit gondoltok erről a dologról? Kérlek segítsetek! Köszönöm! Mégegyszer elnézést ha hosszú lett!

Én 21/F, Ő 20/L, Sofőr pedig 38 éves...

2014. ápr. 18. 10:04
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Bocsi, csak 5 percenként enged új válaszokat írni, mivel még új tag vagyok!:)

Azt mondta, hogy a 22-23 éves neki már "öreg"..:'D Hát jó. Akkor gondolom az is kamu, hogy 2 hete kb fáj a hasa és ezért nem fekszünk le "felfázásra" hivatkozva... Nem tudom, hogy mi folyhat ott a munkahelyén, szerintetek volt "aktus" a sofőrrel amikor ott volt? A Főnöknek van, hogy el kell mennie. Szóval nem tudom mire gondoljak, de mindegy már úgyis... Ja a legjobb az, mondta neki a főnök, hogy ha ilyet tapasztal szóljon neki, mert egyik munkahelyre sem kell a magánélet. Ez érhető. Azt mondta szólt neki, de szerintem ez hazugság. Mikor pedig tegnap mondtam neki ezt, hogy miért nem szól a főnöknek ez ügyben ténylegesen azt mondta tudja, hogy nem akar tőle a sofőr semmit. Gyakorlatilag védi...

2014. ápr. 18. 10:44
 12/33 anonim ***** válasza:

Ha csak ennyi történt, akkor lehet, hogy megtanulta a leckét, és hűséges lesz - bár valószínűleg eddig is az volt. Könnyen lehet, hogy ez nem több egy munkahelyi beszélgetésnél, amit jobb esetben nem is hallasz. Én is folyamatosan flörtölök a kolléganőkel, ölelgetem is őket, intim területeiket is simogatom. Ezeket az alkalmakat, ha látná/hallaná bármelyikünk párja, akkor bizony botrány lenne. DE!!! Valószínűleg a hölgyek is úgy gondolkodnak, ahogy én. Ez semmivel sem több, mint kedvesség, "barátság". Sem ők, sem én nem akarunk semmit egymástól, és mindannyian hűségesek vagyunk a párunkhoz! A mai munkahelyeket ilyen apróságok nélkül nem lehet elviselni. Nagy a hajtás, és a főnökök direkt stresszelik az embereket, mert nyomás alatt jobban teljesítenek. Szándékosan keltenek feszültséget a dolgozók között, hogy ne legyenek emberi kapcsolataik, és csak a munkára koncentráljanak, egy magányos ember rengeteget dolgozik, Ő az ideális munkaerő. Ebben a helyzetben nagyon fontos ez a kis kedvesség, amit te is olvastál. Ez az egyetlen módja annak, hogy az ember ne golyózzon be! A furcsa viselkedést indokolhatja a nyugodt meló, amibe két hét alatt szokott bele, és már kezdi jól érezni magát. Te igazából az előző munkahely miatt stresszes csajt ismered. Azt meg nem hiszem, hogy a sofőr nőtlen lenne, és pont egy 20éves csaj kellene neki. Egy menetet biztos bevállalna (melyikünk nem?), de szerintem csak ártalmatlanul flörtölt vele.

Amikor kérdőre vontad, letámadott, hogy miért néztél bele a telefonjába? Nem támadott, hogy miért nem bízol benne? Miért nem törölte ki? Talán azért, mert nem fontos neki? Nem lehet, hogy csak féltékennyé akart tenni, mert elhanyagoltad?

Azt mondja, hogy nem akar tőle semmit, átsírta az éjszakát, állítása szerint szeret. Ha nem veled akarna lenni, akkor nyugodtan aludt volna sírás helyett. Most akkor gondolkozz. Nehéz helyzetben vagy, nem könnyű ezt feldolgozni, sok kapcsolat ér véget a munkahely váltás után, de szerintem egy őszinte, nyugodt beszélgetéssel még tartoztok egymásnak, és magatoknak. Csak azután döntsetek, és közösen.

Most olvastam el a válaszokat. Nekem csak az a furcsa, hogy belemenne a 3-asba, bár az nem kapcsolat, hanem kíváncsiság. Igen lehetett aktus a munkahelyén, de ennek ellenére fenntartom a fenti véleményemet. Üljetek le beszélgetni, mi itt csak egy kis részletet "látunk" döntenetek nektek kell, nélkülünk.

35Ff

2014. ápr. 18. 10:51
 13/33 A kérdező kommentje:
Most már biztos, hogy velem van a baj. Én a barátság kategóriába nem sorolnám az ölelgetést, fogdosást stb. Lehet azért mert mindig is magányos voltam. Barátaim sosem voltak, barátnőm Ő (volt) az első komoly... Képzeld, PONT annak a SOFŐRNEK nincs felesége, mivel elvált. Kettőtől is és van az egyikkel közös gyerekük is. Sosem hanyagoltam el, mindig szeretgettem, imádtam, ölelgettem, a szexuális együttléteink során volt, hogy többször is orgazmust okoztam neki (8-9) aztán jöttem én. Mindig előtérbe helyeztem és ez a hála, köszönöm. Nem hiszem, hogy féltékennyé akart volna tenni, alapvetően féltékeny típus vagyok, szóval nem hiszem. Vagy én már nem is tudom mire gondoljak. Kezdek begőzölni ettől a világtól...
2014. ápr. 18. 10:59
 14/33 Imola Ágnes ***** válasza:
Nekem nagyon nem férne bele az "intim simogatás", kedves előző válaszoló. Ha majd lesz barátnőd, és őt simogatják így, akkor megérted, hogy miért. Soha nem engedek meg ilyet egy kollegának sem, és szerintem ez így normális, hozzátenném, sok stresszes munkahelyem volt. És kérdező, nem benned van a hiba. Nálam ott bukott a dolog, hogy hazudott, mikor rákérdeztél.
2014. ápr. 18. 11:20
 15/33 A kérdező kommentje:
Nálam is keverte a biztosítékot, hogy hazudott... DE! Mikor szakítani akartam vele azt mondta, hogy tartsunk szünetet és folytassuk, mert nem akar elveszíteni. Ezek után nehezen hiszem, főleg ha aktus is volt a munkahelyén. Jó lehet, hogy nem volt, de ezek után el tudom képzelni. Vélemény?:/
2014. ápr. 18. 11:28
 16/33 Imola Ágnes ***** válasza:
Úgy veszem ki a szavaidból, hogy tennél még egy próbát. Akkor tedd meg, és hagyd hogy bizonyítson, de szerintem kérj tőle 1000%-os őszinteséget. Ha ezt nem tudja majd betartani, és ismét kiderül valami, akkor egyértelmű a dolog...
2014. ápr. 18. 11:33
 17/33 anonim ***** válasza:

"Vagy én már nem is tudom mire gondoljak." Ezért kell megbeszélnetek! Ha szakítasz, és nem biztos, hogy hűtlen volt, akkor sokáig bánni fogod. A pasi így már biztos, hogy ellenség, de ez ellen nem tehetsz. Fogd fel hűségtesztnek! A szünetkérés sem jó jel. Ne beszélj be magadnak semmit, szorítkozz a tényekre. Soha nem tudod meg, hogy volt-e aktus, max ha elmondja, ezért ne is beszéld be magadnak.

Kedves Ágnes!

Ismerek ilyen hölgyeket is mint te, ezt tiszteletben is tartom. Az "intim" a hasa, a a derekának az alja, az arca, haja. Extrém ritka, ha a popsiját, vagy cicijét érintem.

16 éve vagyok nős, két gyerekkel, és útban a 3.

36Ff

2014. ápr. 18. 11:39
 18/33 A kérdező kommentje:
Igen tennék.. Sajnos Én ilyen vagyok, hogy mindig próbálom meggyőzni magam az ellenkezőjéről. Nagy hiba! Viszont ha kiderülne, hogy aktus tényleg volt a sofőrrel, hagynám az egészet... Ezt azért nem bocsájtanám meg. Vannak határok. Ráadásul Én annyi minden "jó" (átvitt értelemben természetesen) dolgon mentem keresztül, hogy elég gyenge és rossz az idegrendszerem. Nem csak őszinteséget kérek, hanem szépen kirúgatom azt a sofőrt onnan. Előző munkahelyéről ezért rúgták ki, mert összejött ugyanígy az irodai kolléganőjével, aztán szakítottak, majd háború volt. De az a nő kb annyi idő volt mint ő mínusz pár év. Akkor sem egy 20 évest kéne fűznie. (Volt..?) Barátnőmnek meg hagyni nem kellene magát, hogy fűzögessék, és egyéb dolgokat csináljanak vele...
2014. ápr. 18. 11:52
 19/33 anonim ***** válasza:

"Mikor szakítani akartam vele azt mondta, hogy tartsunk szünetet és folytassuk, mert nem akar elveszíteni."

Így engedélyt kapna arra, hogy lefeküdjenek.

A korkülönbség nagyon nagy..,, nincs neki Apa komplexusa? Vagy bármilyen érzelmi probléma az apjával, amiről nem tudsz?

2014. ápr. 18. 12:02
 20/33 A kérdező kommentje:

Gondoltam erre is igen, hogy akkor össze vissza lefeküdnének. De mi fogta meg ennyire egy 38 éves kamionsofőrben, nem értem. Azt mondta idős hozzá stb stb, meg nem akar tőle semmit. Szerintem más a helyzet!:)

Igazából nincs, legalább is Én nem tudok róla. Normális családja van (nincsenek elválva vagy ilyesmi). Semmi rosszat nem tudok róluk mondani.

2014. ápr. 18. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!