Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény, vagy szakítsak? Hazamenjek vagy ne?
Sziasztok! Először is elnézést, ha hosszú lesz, de nagyon ki vagyok már napok/hetek óta. Kezdjük ott, hogy itt az oldalon megismertem egy lányt és most 20.-án lennénk egy évesek. Azóta össze is költöztünk, együtt élünk. Nem rég új munkahelye lett mert az előző kibírhatatlan volt számára. Nem rég dolgozik itt kb egy hónapja. Olyan munkabeosztása van, hogy neki kell szervezni a fuvarokat. Ez nem is lenne baj, de észrevettem rajta, hogy megváltozott, furcsán viselkedik kb 2 hete. Gyanúsnak véltem, gondoltam fáradt. Aztán belenéztem a céges telefonjába - mivel kapott - és ott láttam, hogy SMS-ben ilyen szövegeket írt neki az egyik sofőr: "Nagyon aranyos vagy", "Jó hétvégét puszi", "Ne szólj senkinek, hogy Én vagyok". Ő pedig ilyeneket válaszolt: "Nem felejtettelek el.:P" "Jó éjt.". Betelt a pohár, ezért tegnap kb bomba módjára robbantam. Végig azt mondta, hogy az egyik munkatársának írta a sofőr aki állítólag meleg és a meleg srác pedig visszaválaszolt... Aztán addig mondtam a magamét amíg beismerte, hogy valóban egymásnak irkáltak a sofőrrel. Itt volt az a pont, hogy összepakoltam a cuccaimat és haza akarok menni. Ám ez nem olyan egyszerű mert még szeretem. Ő egész éjszaka és ma reggel is sírt, és alig aludtunk valamit. Állítása szerint "nem akarja, hogy legyen valami közte és a sofőr között" és, hogy még mindig szeret. Egyébként érdekesen beszél a sofőrről, szerintem biztos bejön neki vagy ilyesmi csak tagadja. Visszamenjek haza, ahol a családom, haverok vannak, vagy pedig maradjak itt vele? Ti mint kívülállók mit gondoltok erről a dologról? Kérlek segítsetek! Köszönöm! Mégegyszer elnézést ha hosszú lett!
Én 21/F, Ő 20/L, Sofőr pedig 38 éves...
Hagyd ott mert:
-belement egy flörtbe mással
-mikor kérdőre vontad, hazudott
-utánna beismerte, és sír. Azért sír, mert vége a kényelmes életnek.
Még fiatal, és nem képes felelősséget vállani egy kapcsolatban. Én otthagynám.
Ha semmi nem lett volna köztük, sé nem is akarta volna, akkor elmondta volna neked... nem azzal van bajom, h kikezdett vele a sofőr, hanem hogy belement, és neked hazudott.
Igen Én is ezeket az indokokat hoztam fel, hogy hazudott és belement a flörtbe.. Aztán volt ilyen szituáció is: Fájt a hasa ezt mondta a sofőrnek mivel felment az irodába, a "sofőr" pedig megkérdezte, hogy "Mi van, terhes vagy?" Ő pedig csak röhögött. Már itt gondoltam, hogy lehet valami. Hiába a megérzéseim még mindig a legjobbak!:P A hármas szex ötletét ő is felhozta, de csípőből utasítottam.. Én pedig mióta vele vagyok egy lányra még csak rá sem néztem! Ennyit a hűségről. Ő azt mondja sosem jönne össze egy 38 évessel, de ez a mai világban már természetesnek számít...
Köszönöm a válaszaitokat, jöhet még, szívesen fogadom!:)
Megpróbálhatjátok rendbe tenni, de ezek után meg tudnál bízni benne?
Pl. elmegy csajos buliba barátnőkkel nélküled, nem fogsz azon kattogni, hogy vajon ki fogja megkúrni egy kocsi hátsóülésén mielőtt hazahozza neked?
20 éves, gondolom még nem nem élte ki magát eléggé, és ha netán te vagy az első komolyabb kapcsolata (együttélés, stb.) akkor ez kapuzárási pánik is lehet, hogy többé nem pasizhat csak úgy és ez váltotta ki, hogy még így a kapcsolatotok elején (1 év nem nagy idő) kicsit még cicázik.
Rajtad áll. Te ismered, hogy el tudd dönteni, ha azt mondja többé nem lesz ilyen tényleg nem lesz, vagy csak szöveg. És ha tényleg ez a "pofon" elég volt neki, hogy észhez térjen akkor próbáljátok meg rendbe tenni a dolgot, főleg ha te is szereted, de ha egy halvány esélyét is látod, hogy megint tévútra fog kerülni. akár a közeli, akár a távolabbi jövőben (értsd: 5-10 év múlva), akkor lapát és keress egy hűséges lányt aki értékeli is, hogy feladtál barátokat családot, és hozzá költöztél.
Igen én voltam az első komoly kapcsolata, egymással vesztettük el... Nem tudom hol ronthattam el. Ha Én melóból előbb értem haza kitakarítottam, rendet raktam, sőt kaját is csináltam. Úgy tűnik ez nem nyerő...:/ Akkor hagyom. Minden jel erre mutat és Én is így érzem. Csak kíváncsi voltam kívülálló véleményekre is. Köszönöm! Válaszokat továbbra is várok!:)
Nem, nem vagyok álszent. Tényleg nagyon hűséges vagyok, és ha szeretek valakit akkor nem is kívánok más nőket, nem nézegetem őket stb. Lehet velem van a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!