Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nők! Hogy tudnám túl tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hogy tudnám túl tenni magam a szakításon, ha fogalmam sincs róla, hogy miért dobott a barátom?

Figyelt kérdés

Még áprilisban történt, de még mindig nem vagyok túl rajta. Annyi történt, hogy megbeszéltünk estére egy találkozót, de nem jött el. Nem volt előtte semmilyen vita, vagy veszekedés.

Másnap felhívtam, ki volt kapcsolva a telefonszáma. Amikor elmentem hozzá, akkor pedig nem engedett be, úgy csinált, mint, aki nincs otthon. A szomszédja szerint viszont otthon volt. Azóta pedig nem is láttam, még az utcán sem. Fogalmam sincs, hogy hol van, mi van vele, egyszerűen eltűnt.

És ami a legjobban fáj, hogy azt sem tudom, miért szakított velem. Én úgy vagyok vele, hogy próbálok tanulni az elkövetett hibákból, de itt nem tudom, miben hibáztam, és nem tudok rajta túllépni. Nem tudom, hogy miért viselkedett velem ilyen gerinctelen féreg módjára, és nem megy a felejtés. Ha odaáll elém és megmondja, hogy mi van nem gyötrődnék még mindig.

Aki már volt ilyen helyzetben, hogy tudott ezen túllépni?

2013. aug. 19. 10:35
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Na, ezennel elhagyom a hadszínteret, kimegyek a kertembe, a virágaim legalább nem vernek át, és nem csapnak be.

Köszönöm az értelmes válaszokat.

A többit pedig igyekszem elfelejteni, minél előbb.

További szép napot!

2013. aug. 19. 16:13
 32/33 anonim ***** válasza:

Hát jól van... :)

Úgy gondoltam, hogy azzal fogsz jönni, hogy még szűzi testbe zárt, kotnyeleskedő, tapasztalatlan kisfiú vagyok, de frappáns volt a homoszexualitásra hivatkozni. ;D

Jusson majd eszedbe pár hónap múlva ez a kötetlen dialógus, amikor - kis túlzással, de - a nevét sem fogod már tudni az ex-nagy Ő-dnek, mert valaki teljesen másért leszel oda, s vissza.

Meg fogsz lepődni azon, amit most írok, de ki fogod magad röhögni, és felteszed magadnak az újabb kérdést: "Voltam akkora hülye, hogy kiírjak ide ilyen nyomorult kérdést? Mekkora idióta voltam!" :)

Sikeres(ebb) új kapcsolat-építést kívánok a jövőben! (Csak hogy újra meggyőződj a rosszindulatomról.) ;)

2013. aug. 19. 16:19
 33/33 anonim ***** válasza:
Várni valakit, ki nem jön többé vissza, Eljönni onnan, ahol boldog voltál, S otthagyni szívedet örökké. Szeretni valakit, ki nem szeret téged, Könnyeket fogadni, mik szemedbe égnek, Kergetni egy álmot, s azt soha el nem érni, Csalódott szívvel mindig csak remélni. Szavakat őrízni, mik lelkedre hullanak, Remegő ajakkal idézni a múltat. Megalázva írni egy könyörgő levelet, Szívszorongva várni, nem jön rá felelet. Hideg búcsúzáskor egy csókot koldulni, Mással látni őt és utánna fordulni. Kacagni boldogan hazúg lemondással, Hazamenni sírva, könnyes zokogással, Otthon átsírni hosszú éjszakát, S imátkozni, hogy ő sose tudja meg: Mi is az a bánat." (H. Heine)
2013. aug. 28. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!