Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki van olyan helyzetben, hogy most van túl egy szakitáson? Hogyan viselitek?
6 hónapja próbálom magam túltenni rajta. Ami nevetséges ahhoz képest, hogy összesen 4 hónapot voltunk együtt. De nem ettől függ, hanem hogy mit éreztél mennyire szeretted.
A hülyeségeim miatt lett vége. Próbáltam visszaszerezni de hajthatatlan volt.
Pár napos a szakításom! közel négy évig együtt voltunk!
Volt egy munka miatti különélésünk és eltávolodott tőlem, továbbá nem tud férfiként tekinteni rám, mert nem haladtunk előre az életben.
Igyekeztem dolgozni nagyon, de csak annyit kerestem, hogy fennmaradjunk és sajnos be kell látnom, hogy én ezt elfogadtam, mert közben boldog voltam vele.
Közös jövőt terveztünk, saját lakást, gyerekeket, de elmúlt.
Már nem szeret és "soha nem fog visszatalálni hozzám" :(
Hogyan lehet feldolgozni a szakítást ha te még szereted és hiányzik?
Én magamat hibáztatom reggeltől estig, hogy mit csesztem el, stb.
Közben a kedélyállapotom hullámzik és szenvedek, mint egy kutya. :(
Elcsesztem, de nem tudom visszacsinálni és ez szar.
Én azt javaslom, hogy beszélgess, bárkivel, bármiről.
Csak ne az exedről!
Keress új célokat az életedben.
Sok sikert!
Ja, remélem téged nem csaptak be az utolsó, kapcsolatmentő hónapban.
Nekem be lett mesélve, hogy a pasi, csak haver, közben pedig közelkerültek.
Azt mondta a volt párom, hogy megmondta a már szerelmet valló "udvarlónak", hogy nem akar tőle semmit, de ismerem és magának sem ismeri be, hogy jobban kedveli, mint lehetett volna amíg kapcsolatban volt.
Szakítottunk, de engem most is zavar! :(
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!