Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tennétek meg az első lépést ebben a helyzetben?
Felvezetés:
Először is 17/f és 17/l ről lesz szó. Én vagyok a fiú aki beleszeretett az osztálytársába ( tudom házi nyúlra nem lövünk), de mégis benne találtam az igazit, közös érdeklődési kör, jól kijövünk.
Fő kérdés:
Múltkor egy hosszú osztálykirándulás alkalmával odaültem mellé beszélgetni, elvoltunk, rajtam fekve aludt el...stb. Most, hogy itthon vagyunk próbálkozok nála, de mindig olyan furcsán kezeli a szitut. Pl. Kistesómat látta és mondta, hogy milyen cuki, erre én poénból, hogy velem együtt, de erre meg azt mondta, hogy nem-nem. Annyira nem veszem magamra, de mindig ez megy, hogy így szekálódik, s nem tudom komolyra fordítani a szót nála.
Első válaszoló, igen jó jó már rég barátok vagyunk, jóban voltunk eddig is. Ha megmondanám neki őszintén lehet egyből elküldene a sunyiba a lentebb leírtak miatt.
Második válaszoló, igen ilyen csipkelődős stílis meg laza és éppen ezért nem tudok komoluan beszélni vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!