Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőmm hogyan jöjjek vele újra össze? Segítséget kérnék hogyan jöjjek vele össze mert nem tudom magam túl tenni a szakításon. Csak értelmes emberek válaszoljanak!
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 05:27
1/7 anonim válasza:
Valami bővebb infó? Például miért szakított veled.
2/7 anonim válasza:
Velem ugyanez a helyzet csak én làny vagyok és velem szakított a baràtom... Én is szeretném valahogyan visszahòdítani.
3/7 anonim válasza:
"Visszahódítani" nem lehet senkit. Vagy rájön magától, hogy jobb volt neki veled, vagy nem. Nem érdemes nagyon pedálozni, mert az MINDIG ahhoz vezet, hogy a volt barát/nő csak még jobban megerősödik abbéli elhatározásában, hogy elég volt.
4/7 anonim válasza:
3-assal nagyon egyet értek!
Én nemrég szakítottam barátnőmmel, és szörnyen zavar, hogy még mindig pedálozik. Ha nem tenné, tök nyugodtan lennék körülötte, nem zavarna, de így kerülöm, ahogy lehet.
5/7 anonim válasza:
3#-as: +1
Biztos volt oka rá. Az valóban bosszantó, ha nem mondja el az okot. Viszont volt barátnűm, akivel szakítottam, de utána meg elkezdett lehordani a közös ismerőeinknél, akik meg nevetve mesélték nekem vissza.
6/7 anonim válasza:
Nagyon nehezen fog menni.
Ha a nő szakít, abból már nem lesz semmi. Ha a férfi szakít, abból még lehet barátság.
7/7 A kérdező kommentje:
Más miatt hagyott el... de elmondása szerint sokkal jobb mint én. Már csak 1 kérdés: Miért kell a lányoknak mindig a 'jobb'
2013. júl. 4. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!