Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hogy tudnám túl tenni magam a szakításon, ha fogalmam sincs róla, hogy miért dobott a barátom?
Még áprilisban történt, de még mindig nem vagyok túl rajta. Annyi történt, hogy megbeszéltünk estére egy találkozót, de nem jött el. Nem volt előtte semmilyen vita, vagy veszekedés.
Másnap felhívtam, ki volt kapcsolva a telefonszáma. Amikor elmentem hozzá, akkor pedig nem engedett be, úgy csinált, mint, aki nincs otthon. A szomszédja szerint viszont otthon volt. Azóta pedig nem is láttam, még az utcán sem. Fogalmam sincs, hogy hol van, mi van vele, egyszerűen eltűnt.
És ami a legjobban fáj, hogy azt sem tudom, miért szakított velem. Én úgy vagyok vele, hogy próbálok tanulni az elkövetett hibákból, de itt nem tudom, miben hibáztam, és nem tudok rajta túllépni. Nem tudom, hogy miért viselkedett velem ilyen gerinctelen féreg módjára, és nem megy a felejtés. Ha odaáll elém és megmondja, hogy mi van nem gyötrődnék még mindig.
Aki már volt ilyen helyzetben, hogy tudott ezen túllépni?
Azóta se tudsz róla semmit?
Valószínű kettős élete volt, és ezért távozott így,mert ez a legjobb megoldás szerinte. Gerinctelen.
Pont egy ismerősömtől hallottam ma,hogy úgy akar kilépni a 4 éves kapcsolatából,hogy nem veszi fel a telefont, nem találkozik a sráccal, de csak azért,mert van már más párja. Undorító...
Én eddig is ezen gondolkodtam, de nem jutottam semmire. De ha én tettem valami rosszat, akkor is csak tőle tudnám meg, hogy mi volt az.
Az fáj a legjobban, hogy nem tudtam belőle tanulni, mert nem tudom, mit tettem rosszul. Ezen kellene valahogy változtatni.
Ha pedig talált mást, akkor azt megmondhatta volna, akkor legalább egyértelmű lenne. Akkor legalább megkérdezhettem volna tőle, hogy a másik miért jobb, miben jobb, mint én.
17 Nézd nő vagyok, és nem akartam neked eddig rámutatni, de ezt azokkal az emberekkel szemben csinálják akik buktak, és a másik pofájába voltak képesek hazudni, és átverték őket de az illető rájött.
Ne mond hogy nem tettél semmi ilyet, mert ez az egyik legkeményebb lépés amit szoktak ebben a helyzetben lépni ey olyan emberrel szemben akit megvetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!