Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nők! Hogy tudnám túl tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hogy tudnám túl tenni magam a szakításon, ha fogalmam sincs róla, hogy miért dobott a barátom?

Figyelt kérdés

Még áprilisban történt, de még mindig nem vagyok túl rajta. Annyi történt, hogy megbeszéltünk estére egy találkozót, de nem jött el. Nem volt előtte semmilyen vita, vagy veszekedés.

Másnap felhívtam, ki volt kapcsolva a telefonszáma. Amikor elmentem hozzá, akkor pedig nem engedett be, úgy csinált, mint, aki nincs otthon. A szomszédja szerint viszont otthon volt. Azóta pedig nem is láttam, még az utcán sem. Fogalmam sincs, hogy hol van, mi van vele, egyszerűen eltűnt.

És ami a legjobban fáj, hogy azt sem tudom, miért szakított velem. Én úgy vagyok vele, hogy próbálok tanulni az elkövetett hibákból, de itt nem tudom, miben hibáztam, és nem tudok rajta túllépni. Nem tudom, hogy miért viselkedett velem ilyen gerinctelen féreg módjára, és nem megy a felejtés. Ha odaáll elém és megmondja, hogy mi van nem gyötrődnék még mindig.

Aki már volt ilyen helyzetben, hogy tudott ezen túllépni?

2013. aug. 19. 10:35
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Nem tehetek róla, hogy nem olyan beállítottságú vagyok, aki mindenen csak úgy hipp-hopp túl van. Ilyennek születtem, ez van.

Már vagy ezerszer akartam változtatni ezen, de nem tudom magamat kifordítani.

És az ilyen hozzászólásokat én támadásnak veszem, nem segítségnek, kedves 90%-os.

2013. aug. 19. 15:39
 22/33 anonim ***** válasza:
35%
Ez az "én mindig őszinte voltam vele, ő meg milliószor átvert" sablonduma meg teljes mértékben szubjektív. Sok nő mond ilyet, mert a hibák alól mind mentesíteni akarja magát, sőt, még ami rosszabb, fel sem ismeri a saját hibáját. Aztán még ti vagytok felháborodva. Miért is fordítunk hátat nektek? Mert elég belőletek, csupán ennyi. Ja, és egy újabb nő szemtanúi lehetünk, akin győzedelmeskedtek az ösztönök. :) Szomorú a valóság.
2013. aug. 19. 15:51
 23/33 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok. Miért bántjátok a kérdezőt? Ha lenne eltúsolnivalója, akkor ő lépett volna le,és nem fordítva.

Szegény férfi, aki ott hagyta egy szó nélkül... mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet!

Ha titeket is otthagyna a barátnőtök minden előzmény nélkül,akkor megnézném,hogy hogyan léptek túl! Ja,bocsi... ez a férfiaknak könnyebben megy. Akinek nem inge,ne vegye magára ;)

2013. aug. 19. 15:52
 24/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

"Ja,bocsi... ez a férfiaknak könnyebben megy."

És igen, én is ezt tapasztalom. Mint már leírtam én nem vagyok ilyen, és hiába akarok ilyen lenni, ez sajnos nem elhatározás kérdése.

2013. aug. 19. 15:56
 25/33 anonim ***** válasza:

Előző vagyok... te megoldást vársz és nem támadást, csak a sok nagyokos nem tudja értelmezni.

Zárd le a srácot, lépj tovább... Tudom,hogy nehéz, de ne pazarold rá az értékes idődet!

2013. aug. 19. 16:00
 26/33 A kérdező kommentje:

Csak egy példa az őszinteségre. Úgy gondolta, hogy nekem majd elég lesz havi egy szex. Hát én megmondta a szemébe, hogy nekem ez édes kevés, ennél jóval többre van igényem. Ha szerinted ez nem őszinteség, akkor nem tudom, hogy mi az.

Az átverésről meg annyit, hogy pl. nem én mondtam, hogy jaj fáradt vagyok veled találkozni, amikor közben a haverokkal ment inni.

Na most akkor ki az őszinte?

2013. aug. 19. 16:01
 27/33 anonim ***** válasza:

Mit vár el itt egy kapcsolatból frissen kihajított nő? Ja igen, hogy melléálljanak, és tömegben kezdjék el oltogatni a delikvens férfit, aki egyik napról a másikra letett róla.

"Micsoda szemét az expalid, minden ok nélkül csakúgy dobott, normális ez? Megfojtanám. Minden pali egyforma. Dögöljön mind."

Ez kéne ide, mi? Már csak abból szűrtem le, hogy a kedves kérdező már eleve a kérdésében csakis és csakis nőkhöz intézi problémáját. Tisztában van vele, hogy egy, a másik nemhez tartozó ismeretlen nem feltétlen fogja osztani a szubjektív látásmódját.

Minden ki van itt eszelve, gyermekeim, pusztán a sorok mögé kell látni, és regulázni a kérdezőhöz hasonló, "sértett", "megbántott" feministákat. ;)

2013. aug. 19. 16:03
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

"Zárd le a srácot, lépj tovább... Tudom,hogy nehéz, de ne pazarold rá az értékes idődet!"

Édes jó istenem. :D Nem ezt ecseteltem a kérdezőnek egészen véletlenül? :D Ő veszi egyből támadásnak...

2013. aug. 19. 16:05
 29/33 A kérdező kommentje:

25-nek. Ezek szerint nincs megoldás.

Te kérdezted, hogy tudok-e róla valamit?

Nos, nem. Még az utcán sem láttam azóta, olyan, mintha a föld nyelte volna el.

2013. aug. 19. 16:06
 30/33 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nőkhöz intéztem a kérdést, elvégre magamnak kerestem megoldást. Olyan nőktől, akik már túlestek egy ilyen helyzeten. Mit érthet abból egy férfi, hogy ilyenkor min megy keresztül egy nő, semmit. Tényleg, nem is tudom, mit keresel te itt, vagy még nem vagy benne biztos, hogy nem esetleg nő vagy-e valójában? :)
2013. aug. 19. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!