Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden párkapcsolatban divat a szakítással zsarolni?
Nem, ez nem normális.
Szerintem ha valaki ezzel zsarol, akkor ne legyen meglepödve, ha a másik azt mondja, hogy akkor mehet.
Velem is megtörtént..utólag idióta voltam hogy nem bsztam ki a csávót rögtön, de a szerelem..
Én nem zsarolnék ezzel senkit. Szerintem vérmérséklet, nevelés kérdése. És nem, kicsit sem normális.
Egy egy vita hevében, ha valaki kijelenti : "ha nem fejezedbe, szakitok" vagy pl: " ha nem úgy csinálod szakitok" ... Akkor ebből előbb vagy útóbb tényleg szakitás lesz! Tapasztalat!
Ha van egy kis esze a zsarolt félnek, 1-2 ilyen eset után Ő szakit a zsarolóval. Ha nincs akkor akár hónapokig, évekig húzhatják, de szakitás lesz a vége! Főleg, ha minden vitánál elhangzik!
Mi számit zsarolásnak?mert nagyon nem mindegy.
Vegyünk egy egyszerü példát.A férfi lusta.
Ha a nő azt mondja vagy változik vagy szakit ez miben zsarolás?
Tényleg körülményfüggő.
Nálunk konkrétan nem ez hangzott el, de úgy, a képébe, megkérdeztem a páromat hogy nem zavarná-e véletlenül ha otthagynám a fenébe.
Olyan szinten belekényelmesedett a kapcsolatba, hogy hónapok óta úgy éreztem mintha csak a lakótársam lenne, már szinte szex sem volt köztünk.
Elsőre nem fogta fel.
Másodjára már kezdett derengeni neki mi a probléma (amit egyébként minden nap próbáltam megbeszélni vele)...
Mostanában kezdi összeszedni magát, de ő is érzi hogy még mindig nem az igazi a helyzet.
De odáig már eljutottunk hogy mindig megkérdezi hogy ugye nem fogom soha elhagyni?? :D
Pedig nem is fenyegettem semmivel. Csak rákérdeztem hogy mi lenne ha nem lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!