Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Minden párkapcsolatban divat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden párkapcsolatban divat a szakítással zsarolni?

Figyelt kérdés
Nem egy helyen ezt látom.Ez normális?

2013. febr. 8. 13:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez nem normális.

Szerintem ha valaki ezzel zsarol, akkor ne legyen meglepödve, ha a másik azt mondja, hogy akkor mehet.

2013. febr. 8. 13:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. febr. 8. 13:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Velem is megtörtént..utólag idióta voltam hogy nem bsztam ki a csávót rögtön, de a szerelem..

Én nem zsarolnék ezzel senkit. Szerintem vérmérséklet, nevelés kérdése. És nem, kicsit sem normális.

2013. febr. 8. 13:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha a párom nagyon felhúz a lustaságával vagy túl arrogáns akkor szoktam ilyet mondani, különben nem türtőzteti magát.
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem minden fekete és fehér ilyen esetben. Van, ami kívülről zsarolásnak tűnhet... és ennek egy része az is, ha vmelyik fél hisztis, és apróságok miatt ezzel fenyegetőzik. De van olyan is, amikor az egyik fél tényleg nem képes felfogni, mennyire megbántja a másik felet, azt hiszi, garantált a kapcsolat, és nem tesz semmit érte/veri a másikat/elhanyagolja/nem tartja be az ígéretét... és van, amikor kénytelen a másik felhozni a szakítást, mert anélkül észérvekkel sem látná be az illető, hogy amit csinál, az rossz.
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gyerekkel többen zsarolnak, de a házzal/lakhatással zsarolás sem ritka.
2013. febr. 8. 13:59
 7/13 anonim ***** válasza:
67%

Egy egy vita hevében, ha valaki kijelenti : "ha nem fejezedbe, szakitok" vagy pl: " ha nem úgy csinálod szakitok" ... Akkor ebből előbb vagy útóbb tényleg szakitás lesz! Tapasztalat!

Ha van egy kis esze a zsarolt félnek, 1-2 ilyen eset után Ő szakit a zsarolóval. Ha nincs akkor akár hónapokig, évekig húzhatják, de szakitás lesz a vége! Főleg, ha minden vitánál elhangzik!

2013. febr. 8. 14:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi számit zsarolásnak?mert nagyon nem mindegy.

Vegyünk egy egyszerü példát.A férfi lusta.

Ha a nő azt mondja vagy változik vagy szakit ez miben zsarolás?

2013. febr. 8. 14:09
 9/13 anonim ***** válasza:

Tényleg körülményfüggő.

Nálunk konkrétan nem ez hangzott el, de úgy, a képébe, megkérdeztem a páromat hogy nem zavarná-e véletlenül ha otthagynám a fenébe.

Olyan szinten belekényelmesedett a kapcsolatba, hogy hónapok óta úgy éreztem mintha csak a lakótársam lenne, már szinte szex sem volt köztünk.

Elsőre nem fogta fel.

Másodjára már kezdett derengeni neki mi a probléma (amit egyébként minden nap próbáltam megbeszélni vele)...

Mostanában kezdi összeszedni magát, de ő is érzi hogy még mindig nem az igazi a helyzet.

De odáig már eljutottunk hogy mindig megkérdezi hogy ugye nem fogom soha elhagyni?? :D

Pedig nem is fenyegettem semmivel. Csak rákérdeztem hogy mi lenne ha nem lennék.

2013. febr. 8. 14:15
 10/13 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem normális. Nálunk nem is szokás, mert semmi értelme, egy jó kapcsolatban alapból nincsenek gondok ami miatt bármivel is zsarolni kéne, nekünk egyetlen veszekedésünk nem volt még az évek alatt.
2013. febr. 8. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!