Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, hogy ne bántsam meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja járok a barátommal, de nekem ez nem megy... tiszteleten kívül semmit a világon nem érzek iránta. Úgy érzem, folyton becsapom, mert próbálom magam is áltatni, hogy hátha mégis. Ő nagyon szeret, ezt érzem. Már azelőtt is oda volt értem, mielőtt összejöttünk volna, de most... szinte bármikor zavarhatom, ő áll rendelkezésemre. A világon semmi nem fontosabb számára nálam. És ez nagyon fáj. Annyira nem szeretném megbántani. Ő a világ legkedvesebb, legaranyosabb, legudvariasabb, legelőzékenyebb férfija, de én nem tudok beleszeretni. Mit tehetnék?

2013. febr. 5. 07:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mielőtt döntenél gondolkozz el azon, hogy ha tovább húzod az időt, akkor még nehezebb lesz elszakadnod tőle, és akkor jobban fog fájni neki.
2013. febr. 5. 07:45
 2/15 A kérdező kommentje:
Előbb-utóbb úgyis meg fogom bántani... nekem ez tényleg nem megy! Pedig ő egy valóságos főnyeremény, soha életemben nem ismertem nála udvariasabb férfit, valóságos szőke herceg egy fehér lovon. Biztosan velem van a baj. Azért is gondolkodom ezen a szakításon, mert eddig két komoly kapcsolata volt - másfél és egy éves -, viszont mindkét lány megcsalta és átverte. Már sokszor mondta, mennyire boldog, hogy rám talált, és hogy nem szeretne elveszíteni... Nem akarom, hogy meggyűlöljön.
2013. febr. 5. 07:49
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

De ha nem szereted miért jöttél össze vele?(Nem bántásból!)

Ha tényleg nem szereted akkor nincs mit tenni,csak elengedni.Hagy legyen esélye egy normális kapcsolatra. :)

2013. febr. 5. 07:59
 4/15 anonim válasza:
100%

Adj időt neki, és főleg magadnak!

Minden kapcsolat másképpen indul, az, hogy nem szerettél bele rögtön, még nem jelenti azt, hogy később nem érezhetsz iránta szerelmet.

Én sokáig ugyanabban a cipőben jártam mint a barátod, és tessék...most a menyasszonyom az említett lány :)

Szerintem elhamarkodott lenne véget vetni ennek a kapcsolatnak, ha ilyen véleménnyel vagy róla. Lehet, hogyha szakítasz vele, akkor kis idő múlva rádöbbennél, hogy mekkora baklövést követtél el, de akkor már veszett fejsze nyele a dolog...

2013. febr. 5. 08:02
 5/15 A kérdező kommentje:

Azért jöttem össze vele, mert az elején nagyon imponált nekem, hogy ilyen. Most viszont...

Hát, nem tudom. Lehet, hogy idő kellene ehhez még, de valahogy minden nappal rosszabb részemről. De jó tudni, hogy mások is éreznek/éreztek már így, és mégis pozitívan végződött a történet. Gratulálok nektek, 4-es válaszoló! :)

2013. febr. 5. 08:06
 6/15 anonim ***** válasza:
Így már érthető.
2013. febr. 5. 08:10
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ne beszéljetek, ne találkozzatok egy ideig. És ha hiányozni fog, úgy érzed ragaszkodsz hozzá, nem tudsz nélküle meglenni, akkor menj vissza hozzá. De ezt beszéld is meg vele, hogy miért.
2013. febr. 5. 09:26
 8/15 anonim ***** válasza:
Tényleg szomorú, hogy nem szereted. Nekem csak az álmaimban él ilyen pasi. :D Párom minden csak nem ilyen. :(
2013. febr. 5. 10:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Én ugyanabban a cipőben voltam mint a barátod,( és voltam olyan cipőben, mint te is.)Engem is előtte átvertek, exem meg ezt tudta és erre hónapokig húzta az időt. Szerintem mond el neki ŐSZINTÉN MÉG MA, ne halogasd. BEszéljétek meg KÖZÖSEN, hogy mi legyen, hogy csak szüneteltessétek a kapcsoaltot, vagy szakítsatok. De ha nem érzed hogy belé tudnál szeretni, akkor inkább szakítsatok véglegesen, az ő érdekében. AZ exem nem bánta meg, hogy szakított velem sajnos... viszont voltam olyan cipőben, mint te, és én megbántam de akkor már késő volt sajnos, ő már nem szeretett. De amit leírtál, azok alapján nem szereted őt, inkább hagyd, hogy más boldoggá tegye. Igyis úgyis megbántod , már nem lehet visszacsinálni. Máskor meg akkor gyere össze pasival, ha többet érzel iránta.
2013. febr. 5. 10:39
 10/15 A kérdező kommentje:
Tudom! A lehető legjobbat érdemelné... Olyan valakit, aki legalább feleannyira tudja őt szeretni, mint amennyire ő képes szeretni. Annyira utálatosnak érzem magam emiatt... Csomószor mondtam már magamnak, hogy biztosan velem van a probléma, hogy egyáltalán megfordul a fejemben rajta kívül más.
2013. febr. 5. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!