Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy úgy érzem, hogy bele kell mennem kapcsolatba olyannal, aki iránt nem is érzek semmit olyat, hogy ne bántsam meg, és neki jó legyen?

Figyelt kérdés

Világ életemben szerelmes típus voltam, egy szerelem nálam évekig tart, még akkor is, ha reménytelen. Nagyon kevés pasiba tudok beleszeretni, és kevés az esély rá, hogy tényleg normális kapcsolat alakuljon ki, de én türelmes vagyok, és úgy érzem, hogy képes vagyok kivárni, hogy összejöjjön így.

Viszont vannak fiú barátaim, akikre tényleg csak barátként tekintek. Nem egyszer fordult elő, hogy valamelyik ilyen barátom belém szeretett. Olyankor nekem iszonyatos nehéz elutasítanom őket, kétszer meg is történt, hogy adtam esélyt egy ilyen kapcsolatnak, de rossz vége lett. Viszont félek, és szinte már szinte látom lelki szemeim előtt, hogy egyszer az lesz, hogy összejövök egy ilyennel, aztán belenyugszom, hogy nekem ez jár, és lecsillapodom, aztán valós szerelem nélkül élem le az életem. Mindezt azért, mert nagyon nehezen bírok nemet mondani.

Mit tegyek, hogy fejlődjek ebben, és mi okozza ezt? Már visszautasítok mindenkit, akit nem látok tényleg olyannak, akibe bele tudnék szeretni szenvedéllyel, de ettől még nagyon rossz érzés, hogy vissza kell őket utasítanom.

20 éves vagyok.

2012. nov. 27. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:

az embert nemtudod íg kiismerni..mindenki ott kezdi ismerkednek beszélgetnek ,összejönnek és lehet h csak utánna alakul ki szerelem..ezt sose tudhatod...

sose tudhatod ha kmi lesz...lehet h elszalasztottad már párszor a megfelelő embert vagy nem vettél észre dolgokat...

a szerelmet nemtudfod befolyásolni

23/f

2012. nov. 27. 23:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajnálat :(
2012. nov. 27. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Megfelelési kényszer! És ezt gyakorolnod kéne, hogy finoman visszautasitod a dolgokat! Egyre jobban fog menni! (nem akarod, hogy haragudjanak Rád, és igy inkább azt csinálod, amit mások akarnak, csak béke legyen.
2012. nov. 28. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolom, átérzed, milyen a viszonzatlan szerelem, de azt is elképzelhetnéd, milyen érzés lenne, ha a szerelmed csak szánalomból lenne veled.
2012. nov. 28. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mintha csak a két-három év előtti énemet írtad volna le... Én is úgy döntöttem, nem fogok összejönni senkivel, amíg nem érzek bár valami szikrát, vonzalmat iránta. Két és fél évig voltam egyedül... és most a lehető legboldogabb vagyok amellett, akiről mindig is álmodtam. Csak annyi kellett ehhez, hogy hagyjam történni a dolgokat maguktól, és ne avatkozzak semmibe. Ha valaki tetszett, de sokat kellett érte törtetni, felfogtam és tovább léptem (bár rosszul esett, ez tény). Eldöntöttem, hogy ha egy férfinak igazán kelleni fogok, igenis legyen annyi vér neki ott, hogy ő is tegyen valamit, ne csak én... És ez történt. :-) Ne maradj olyannal, akit nem szeretsz! Ha egy kapcsolatban néhány hónap után (bár szerintem sokszor már hetek után is érezni) nem érzed, hogy valami mellette tart, és nem kell folyamatosan győzködni magad, hogy "mégiscsak jó lesz, egyszer majd biztosan beleszeretsz", akkor - megbántás ide vagy oda - tovább kell lépni. Megadni magadnak és a másiknak is az esélyt, hogy boldog legyen. Nekem bejött ez a filozófia! :-)

23/L

2013. febr. 5. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!