Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyi fér bele egy kapcsolatba?
Nem úgy tűnik, hogy a pasid ki akar téged használni, de jobb, ha tisztában vagy vele, hogy ez egy férfinek iszonyú megalázó, mert sérti a férfiönérzetüket. (legalábbis a normálisabbjának..) Ne hozd ilyen helyzetbe azzal, hogy eteted meg jótékonykodsz vele, ezen én is kiborulnék, pedig én nő vagyok. Szervezz olyan programokat, ahol nem kell fizetni vagy csak nagyon minimálisat. Meg lehet oldani.
26 L
Engem is zavarna (33f) de ha te helyedben lennék én is így tennék mint te.
Ha tudsz szerezz neki másik állandó melót.
Addig is mond neki hogy "majd ha lesz pénzed visszaadod"
Nem vagy egyszerű helyzetben...
Nem tudom neked mennyi pénzed van?
Te jól keresel?
Próbáld "úgy etetni" (bocs hogy csúnya szót használtam) hogy pl nálatok egyetek azt meg nem kell senkinek kifizetni.
vagy kérd meg valamire a ház körül és csinálj neki reggelit vagy vacsorát vagy ebédet (cserébe)
Nem könnyű a barátodnak sem.(én is voltam már ilyen helyzetben... én voltam a csóró barát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!