Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nektek mennyi fér bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mennyi fér bele egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Mennyi az amennyi belefér. Arra gondolod hogy adsz ! Egy friss kapcsolatról van szó! ezt értem mind érzelmileg, mind anyagilag! Akivel összejöttem épp munkanélküli , alkalmi munkája van csak ami nem sok. én szeretném ha jól érezné magát Mert engem nem zavar hogy nincs pénze ! Nekem nem ez fontos. Ha megyünk a városba őt is meghívom egy gyrosra hamburgerre. Bár ő neki ez kellemetlen. ami persze valahol érthető. de nekem ez nem teher. Nem ennyit fog múlni egy kapcsolat. majd lesz munkája és lehet lesz olyan is hogy nekem nem lesz. Nem akarok kellemetlen helyzetbe hozni , én az a típus vagyok akinek ha van nem sajnálja. Mindig úgy megyek hozzá hogy viszek rágcsát csokit. De nem akarom túlzásba se vinni és megbántani. még friss a kapcsunk. 2 hónapja vagyunk együtt ! Egyik bnőmet emiatt hagyta ott a palija mert úgy érezte el akarja tartani. Én ezt el akarom kerülni. Mi az a pont ami még belefér ?22/L
2012. nov. 23. 18:40
 1/7 A kérdező kommentje:
sok helyesírási hibát ejtettem.. bocsi érte :/
2012. nov. 23. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
hát ilyennel, gyorsan és hatékonyan lehet rombolni, a pasik egoját, annak ellenére, hogy emancipáció van, így az asszony is eltarthat...:D arra figyelj, hogy legyen meg az a bizonyos egyensúly, hogy ő is fizet, vesz valamit, te is, nagyjából egálba legyetek, meg van egy csomó olyan kellemes tevékenység amihez, nem kell pénz:)
2012. nov. 23. 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem úgy tűnik, hogy a pasid ki akar téged használni, de jobb, ha tisztában vagy vele, hogy ez egy férfinek iszonyú megalázó, mert sérti a férfiönérzetüket. (legalábbis a normálisabbjának..) Ne hozd ilyen helyzetbe azzal, hogy eteted meg jótékonykodsz vele, ezen én is kiborulnék, pedig én nő vagyok. Szervezz olyan programokat, ahol nem kell fizetni vagy csak nagyon minimálisat. Meg lehet oldani.

26 L

2012. nov. 23. 18:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Engem is zavarna (33f) de ha te helyedben lennék én is így tennék mint te.

Ha tudsz szerezz neki másik állandó melót.

Addig is mond neki hogy "majd ha lesz pénzed visszaadod"

2012. nov. 23. 18:51
 5/7 A kérdező kommentje:
ugyanezt mondtam neki hogy majd legközelebb vissza hív. de mikor bent vagyunk a városba egész nap melót intézni neki. meg hivatalos ügyeket.. és nem eszik.. én is éhes vagyok most az hogy nézne ki hogy én megkajázok meg iszom neki meg egy hamburgert vagy egy szendvicset se veszek .. nem szervezünk programot ami pénzbe kerül mivel nincs neki és így nem akar. de van hogy mégis úgy alakul. ezért sem akarom hogy félreértse
2012. nov. 23. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyszerű helyzetben...

Nem tudom neked mennyi pénzed van?

Te jól keresel?

Próbáld "úgy etetni" (bocs hogy csúnya szót használtam) hogy pl nálatok egyetek azt meg nem kell senkinek kifizetni.

vagy kérd meg valamire a ház körül és csinálj neki reggelit vagy vacsorát vagy ebédet (cserébe)

Nem könnyű a barátodnak sem.(én is voltam már ilyen helyzetben... én voltam a csóró barát)

2012. nov. 23. 19:21
 7/7 A kérdező kommentje:
én sem vagyok gazdag.. minimálbéres vagyok. anyuékat is segítem mert még velük lakom. de mivel nem járok szórakozni így jól elvagyok...
2012. nov. 23. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!