Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti belemennétek egy ilyen kapcsolatba?
Szóval jól értem, a pasinak van egy pasija, és egy csajt is akar?
Attól függ. Én kerültem hasonló helyzetbe, de azt a két srácot iszonyatosan szerettem. Egymással jártak, és mindkettő biszexuális.. Néhányszor szeretkeztünk hármasban, hát hagy ne mondjam, isteni volt! Az egyik a legjobb szerető, akit valaha hátán hordott a föld, intelligens, szexi, a másik érzékeny, feminin, babusgatni való, jó humorú. Na abba belementem volna. De sajnos az egyikük motorbalesetben meghalt, és azóta a másik sráccal képtelen vagyok beszélni... Többször találkoztunk már azóta, de soha nem bírom ki sírás nélkül. Romantikusan hangozhat, de iszonyú, hogy akárhányszor megcsókoljuk egymást, könnyezünk. Elsírjuk magunkat, abban a szent pillanatban.
Azóta egy másik férfival járok, na, ha ő jelentené be, hogy pasija is van, igencsak meghökkennék. Sejtelmem sincs hogyan reagálnék rá. Az elő pillanatban tuti lesokkolna... Passzolok, elképzelni sem tudom.
De ha azzal az előző sráccal együtt tudnék maradni fájdalom nélkül, esküszöm, a mostani fickónak viszlátot mondanék, és hozzá is mennék, istenbizony! Ha van valakije, ha nincs!
De ez ugyebár én vagyok. Egy kicsit zakkant... nyugodtan gondolhatjátok :) Ezt úgyis mindenki tudja rólam :D
Én laktam két sráccal hármasban. Az egyik biszexuális volt, de a másik nem. Egy ágyban aludtunk, hármasban szeretkeztünk, a srácok egymással nem csináltak semmit. Nagyon jó volt, három évig éltünk így és legjobb barátok, testvérek, család, szeretők, minden voltunk. Együtt karácsonyoztunk, együtt szülinapoztunk, minden vasárnap együtt ebédeltünk, jó életünk volt együtt. Mindhármunknak voltak próbálkozásai, hogy egy normális kapcsolatot alakítsunk ki egy normális fiúval/lánnyal, de ezek mindig rövid és sikertelen történetek voltak, mindig remegve futottunk vissza a kis aberált családi fészkünkbe. Aztán végül én elköltöztem, mert úgy éreztem, ez így végképp nem normális, de nagyon gyakran találkozunk és nagyon hiányoznak.
Neked annyit, hogy ha érzelmileg te is és a fiú is elviselitek, hogy osztoztok a másik srácon, esetleg köztetek is kialakul vmi vonzalom, vagy szeretet, akkor ez lehet egy szép kaland, egy jó történet, de nem húzható örökké...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!