Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék a barátommal menni bulizni. Hogy értessem meg vele úgy, hogy ne bántsam meg?
Nemsokára lesz egy buli amire elmegyünk a lányokkal. 3 barátnőmmel megyek, ebből 2 hozza a pasiját. Én viszont nem szeretném. Az ok annyi, hogy a barátnőimmel együtt sokkal szívesebben táncolok meg hülyéskedek, vicces mozdulatokat teszünk, mint a pasimmal, mert amikor fiúval táncolok,azt elég hamar megunom:S Ráadásul a barátom nem valami jó táncos, picit bénán néz ki szegénykém...:S(még régebben láttam buliban amikor egy lánnyal táncolt).
Hogy mondjam meg neki hogy elmennék bulizni de nem vele? És úgy hogy ne sértődjön meg vagy haragudjon meg rám?
16/L
Mond neki azt hogy: "Bocsi, de a másik két barátnőmnek jutott ész, nekem már nem...ezért nem viszlek magammal bulizni. Jobban szeretem rázni magam más srácok előtt mint veled "égni". "
Erre remélhetőleg szakít veled.
Látod, meg is oldottuk ezt a problémát. Azt te sem gondolhatod hogy veled marad azok után ahogy hozzá állsz a dolgokhoz?!
Botrányos...
"bénán néz ki szegénykém" - Undorító egy kis ribi lehetsz, ha a saját barátodra ilyet mondasz.
Ha nem tetszik mi a frásznak vagy vele? Hagyd ott és sehova nem kell vele menned, ő mindenképp jobban jár.
szövegértelmezésből mind a 6-an 1-es,leülhettek.! felfogtátok amit írtam egyáltalán??? bemásolom a kulcsmondatot,hátha így megértitek :) -> Az ok annyi, hogy a barátnőimmel együtt sokkal szívesebben táncolok meg hülyéskedek, mert amikor fiúval táncolok,azt elég hamar megunom:S
egyáltalán nem szégyellem a barátomat,sőt! és nagyon is tetszik!és eszem ágában sincs vele szakítani.
a "picit bénán néz ki szegénykém"-et arra értette, hogy amikor táncol...szerintem, vagy legalábbis remélem :) bár így se hangzik túl jól.
Hát ez egy nehéz eset..nem tudom, hogy lehet ebből kijönni úgy, hogy ne sértődjön meg. Úgy még talán jobb lenne a helyzet, ha egyik barátnőd se vinné a pasiját..és azt mondanád, hogy ez most ilyen "csajbuli" a barátnőiddel.
Ne haragudj, de ha nem tudsz vele rendesen kommunikálni, és ha már szégyelled ahogy táncol, meg béna, akkor igazán megbeszélhetnéd vele. Mondd el neki, amit írtál, hogy jobban szeretsz a barátnőiddel táncolni, és ő is addig menjen el a haverjaival valahova, nem katasztrófa, ha néha külön buliztok.
Miért kell mindent túlbonyolítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!