Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a barátommal, hogy nekem szükségem van a sminkre?
Nem tartom csúnyának az arcomat smink nélkül, de imádom kihangsúlyozni a szememet (fekete szemceruzával, tussal, hosszú pillákkal), a barátom viszont mindig mondja, hogy nem kell, mert anélkül is bájos vagyok... Annyira idegesít! Mit tegyek?
20/l
5.
Arra nem gondoltál, hogy a srác is vissza tudna vágni???
Elsőre nem lenne nagy para, másodikra megkérném, hogy többet ne. Harmadik után viszont visszavágnék. Mondjuk alkoholos filccel összefirkálnám az arcát. Abból tuti megértené, hogy ne csinálja többet.
Kérdésre:
Én sem szeretem a centis vakolatot. Szerencsére barátnőm nagyon szolídan sminkeli magát. Jobban szeretek az arcához érni, mint a vakolathoz. Meg nem kenődik el, ha hirtelen felindulásból akció lenne, ott, ahol nem tudná rendberakni a sminket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!