Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tartsak szünetet a barátommal ha egy osztályba járunk? :S szükségem lenne egy kis magányra, nyugalomra. Szeretem, nem arrol van szó csak kicsit sok.
Az ilyen nem egyszerű. Minden esetre a szünet itt nem az iskolára vonatkozik, hanem a délutánokra és a szabad hétvégékre. Mond el neki, te hogy érzel, és hogy suli után szeretnél szabadon programot szervezni.
És hogy az iskolában próbáljatok csak osztálytársak lenni. Nehéz lesz. Sőtt... annál is nehezebb. Mindig téged fog nézni, segíteni akar ,ha leejted a könyved ilyesmi, de légy türelemmel. Nem lesz könnyű neki (sem).
Pont ezen az oldalon olvastam, hogy szünetet azok kérnek, akik nem mernek szakítani.
Ha szereted, és együtt akarsz vele lenni, akkor megbeszélni kell a problémákat, nem behúzódni a csigaházba.
Szerintem nem jó dolog azt kérni, hogy a suliban "legyetek csak osztálytársak" , a nehézen túl én kínzásnak tartanám a másik fél részéről. Teljesen kiszolgáltatott helyzetbe tudod vele hozni, ha nem tartod magad hozzá, ha meg ő nem, akkor harag a vége, vagy ha ő tartja, akkor te sértődsz meg. Egy ilyen helyzetben annyi negatív érzést szülhet, ami felesleges.
Gondold végig, hogy miért akarsz sszünetelni vele, hogy esetleg ezek mikre vezethetőek esetleg még vissza, és beszéljétek át. De arra figyelj, hogy ne támadd le, és hogy hagyj neki is időt gondolkozni, mert ő nem lesz olyan felkészült. Másrészt pedig ne csak benne kered a hibákat, tarts önvizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!