Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon hogy adjam tudtára hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hogy adjam tudtára hogy így nem vonzó számomra, és hogy meg se bántsam?

Figyelt kérdés

már több hónapja együtt vagyok a barátnőmmel és még sosem veszekedtünk..

De Az elmúlt pár hónapban összeszedet pár felesleges kilót. ami nekem annyira nem jön be és ő ezt nem veszi észre.

persze fogalma sincs hogy engem ez nagyon zavar.de mutatom neki a a szépet. és az a baj hogy előbb utóbb el fogom veszíteni..így

de ha tudtára adnám akkor tuti olyat csalódna bennem hogy valami hihetetlen és tuti akkor el világ törne össze benne.. mit csináljak h tudtára adjam?:(( valaki segítsen.. 23/F. amúgy ha újra a régi lenne szeretném. és most is szeretem csak kicsit gááz..

2012. szept. 10. 16:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
egy *
2012. szept. 10. 16:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy sportoljatok közösen valamit.
2012. szept. 10. 16:06
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

2-3 kg miatt elhagynád?

Jobban is jár.

2012. szept. 10. 16:07
 4/11 ASOT ***** válasza:

Ja!

legyen esti szórakozás vacsi előtt egy köbö 2 óra biciklizés

2012. szept. 10. 16:08
 5/11 anonim ***** válasza:
igen sztem is ez lenne a célravezető.esetleg kondi vagy közös futás...
2012. szept. 10. 16:08
 6/11 anonim ***** válasza:

akkor ezek szerint a súlyába szerettél bele???

a párom az 5 év alatt 20 kilót szedett fel még sem dobtam ki...megmondtam neki hogy "Kicsit, egész jól összeszedted magad :D" Persze vicces hangsúllyal tálaltam :D És mi ennyivel le is rendeztük.

Ha téged annyira zavar, ültesd le és mond meg Neki őszintén...ameddig teszed Neki a szépet, addig nem fogja észre venni magán, mert azt hiszi hogy ez így jó...mihelyt megemlíted Neki leesik a tantusz és lehet hogy tenni is fog ellenne...néma gyereknek anyja sem érti a szavát...

De csatlakozom az előttem szólóhoz is, hogy ha pár kiló miatt kidobnád...szegény jobban is járna...

N22

2012. szept. 10. 16:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugorj le egy emeletes ház tetejéről.

Banyek, azt hittem hogy a korombeli fiúk értelmesebbek... Szegény csaj... jobban is jár, hogy szakítasz vele.

2012. szept. 10. 16:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Figyelj,azt leírhatnád kedves kérdező hogy 1-5kg-ról van e szó,vagy 10-20 netán több.Nem mindegy azért,d az se hogy 150 cm vagy 180.Fölösleges a kérdezőt vádolni hogy most pár kg és szakítana meg hogy a súlyába szeretett bele meg ilyenek.Most ha mindenki belegondol a külső igenis fontos.!Én lány vagyok,és így gondolom.Vannak emberek akin egy kis plussz nem olyan feltűnő mint valaki máson.

Kérdező,ha mindig bókolsz neki,akkor tulajdonképpen jogosan hiszi azt hogy neked bejönnek a 'van mit fogni'típusú csajok.Ha ez nem így van,mondd meg neki.Tudod mennyire fájdalmas,ha ez kiderül,hogy csak nem akartad megbántani,és teszed neki a szépet?Csalódni fog benned..és nem fog neked hinni többet.Így ha egyenes ember vagy ne tedd.Nem tudom hogy jó ötlet e ez a 'rávezetéses'közös sport...inkább beszéld meg vele....így világos lesz neki is meg neked is..lehet amúgy őt is zavarja csak aszt hiszi neked tetszik úgy.Ha igényes,magáért főleg,de érted is megteszi.Ha nem,akkor az ő döntése,ő teste.Fogadd el úgy ha nem akar változni,vagy szakíts.De legalább elmondhatod hogy te korrekt voltál.

2012. szept. 10. 16:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Miért, mennyit szedett fel? Mert egyébként akárki akármit mondd, azért az nem úgy van, hogy a külső semmit nem számít. Nyilván a kérdező sem arra gondolt, hogy most elhagyja, kész, vége, de mondjuk ha fél év alatt felszedett 5-10 kilót, és ez így megy a jövőben is, akkor az tényleg gond.

De egyébként pl elmehettek együtt kondizni, vagy futni, vagy mittudomén...

2012. szept. 10. 16:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Hívd el esténként mozogni. Mondd azt, hogy ehhez van kedved, így te is formálódsz és ő is:)
2012. szept. 10. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!