Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogorvosom tetszik. Egyszer a tudtára adjam? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Én 17 éves vagyok, Ő pedig kb. 26-27 éves. Annyira gyönyörű szemei vannak, hogy zavarba jövök, amikor olyan közel hajol hozzám... :D Volt mát valaki így?2012. aug. 28. 21:04
1/9 A kérdező kommentje:
Pontosabban fogszabályzós. :)
2012. aug. 28. 21:06
2/9 anonim válasza:
ide vicces válaszok fognak érkezni
szerintem inkább ne...
3/9 A kérdező kommentje:
Értem. Szerinted miért ne?
2012. aug. 28. 21:10
4/9 anonim válasza:
Nem, azért mert általában orvosnak orvos a párja. Rangban, egzisztenciában hozzájuk "illő" társat keresnek. A másik a korkülönbség,ami alapvetően nem sok, de jelen helyzetben mégis: ő egy dolgozó ember, te egy gimnazista lány vagy.
6/9 anonim válasza:
Mondd hogy vizsgálja meg a fogszabályzódat a nyelvével.
viccen kívül, az én fogdokim is iszonyat jó pasi. Olyan gyönyörű a szeme meg a mosolya áááá :P
7/9 anonim válasza:
Modd ezt neki:
"Doktor úr tömje be a lyukaimat :)"
8/9 A kérdező kommentje:
Ezt már sok helyen olvastam... : P Inkább elvetem ezt az opciót... :)
2012. aug. 28. 21:42
9/9 anonim válasza:
Ha neki nincs párja, akkor szerintem nyugodtan próbálkozz be nála. Mondjuk csak akkor, ha látod hogy kölcsönös az érdeklődés.
Valaki itt írta, hogy ő már dolgozik, te meg tanulsz... oszt akkor mi van?
Azért megfontolandó a dolog, mert ha jó fogdoki, megbízol benne mint orvosban, akkor nem érdemes kockáztatni, mert ha nem tetszel neki, vagy nem akar veled kapcsolatot, akkor valszeg keresned kell másik fogorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!