Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha társaságban vagyunk tök hülyén viselkedek, mert tetszik?
kezdem a legrosszabbal, 20 éves vagyok és volt már több barátom is. Szóval nem új nekem a téma. De mégis, ha társaságban vagyunk, mintha nem is én lennék, tök szánalmasan viselkedem, lehet h azért, mert nagyon akarom, h tetsszek neki...ha ketten beszélgetünk, akkor érzem azt, h igen, most olyan vagyok, amilyen amúgy, normális, és jófej, aki szerintem egy fiúnak meg is tetszene. De mások előtt...és nem tudom mit kezdjek ezzel? olyan gyerekes tudok lenni...
20L
túlzottan izgulsz és rágörcsölsz a témára. És hát félsz mások véleményétől és reakciójuktól, ha egymagad vagy szemben a pasival akkor max a pasi előtt érezheted magadat kínosan.
nincs ezzel semmi gond van ez így. majd kinövöd.
Mindenki ilyen fiatalon. Van aki 18 éves korára kinövi mások csak később.
Szerintem önfegyelem és egészséges magabiztosság kell ahhoz hogy ne legyél idétlen. Ne majomkodj előtte hanem inkább célzottan fordulj felé! Vele foglalkozz ne magaddal! Magadat úgysem fogod tudni megerőszakolni, és h ővele foglalkozol attól ő még látni fogja h milyen is vagy te magad amúgy. Ha tetszel neki akkor tetszel, ha nem akkor idétlenül sem!
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!