Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hogy adjam tudtára hogy így nem vonzó számomra, és hogy meg se bántsam?
már több hónapja együtt vagyok a barátnőmmel és még sosem veszekedtünk..
De Az elmúlt pár hónapban összeszedet pár felesleges kilót. ami nekem annyira nem jön be és ő ezt nem veszi észre.
persze fogalma sincs hogy engem ez nagyon zavar.de mutatom neki a a szépet. és az a baj hogy előbb utóbb el fogom veszíteni..így
de ha tudtára adnám akkor tuti olyat csalódna bennem hogy valami hihetetlen és tuti akkor el világ törne össze benne.. mit csináljak h tudtára adjam?:(( valaki segítsen.. 23/F. amúgy ha újra a régi lenne szeretném. és most is szeretem csak kicsit gááz..
Mondd meg neki, hogy szívesen eljárnál futni, de egyedül nem akarsz. Nem-e jönne veled.
De a felfogásoddal sincs minden rendben, ha tényleg csak 1-2 kilóról van szó. Ha ezen múlik, hogy szereted vagy sem, akkor itt a túlsúlynál jóval nagyobb gondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!