Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kis segítség? SÜRGŐS.
Nos, barátnőmmel szakítottam, mert éppen nála ültem, be volt lépve a facebookja, és épp írt neki egy srác, aki állítólag "másfél éve egyik legjobb barátja" de körülbelül előző kábé 18 órás levelek tartalma, hogy "eltávolodtunk egymástól utóbbi időbe... stb és "szeretlek"el végződött és sajnos én tudom hogy ez a srác egy kanos kis szemét, de (ex)barátnőm túl hiszékeny. És sajnos ez nem az első alkalom volt, de akkor még nem láttam üzeneteket, csak hogy mindenáron találkozni akar vele... Én barátnőmet tegnapelőtt kiis dobtam ezért, mert hazudott nekem, s végül büntudatot akart kelteni bennem, hogy ő is lehetett volna féltékeny mégse tette meg blabla... de már napok óta kapom az üzeneteit, telefonhívások hogy nem bír elengedni, hiányzok neki, megakarja beszélni, akar még látni újra minden egyéb...
de nem tudom mit higgyek már, és kérném valaki véleményét inkább beszélgessek át vele mindent és kérjem meg hogy ez a srác tűnjön az életéből ?
(mert a srác túl nagy senki, verekedni nem akarok vele, mert egy másik szituációból adódóan van egy felfüggesztettem ...)
16F
Hát itt arról van szó, hogy fiúbarát, de én a srácba AKKEZDETtől nem bíztam, de ez a kva priuszom miatt nem mozdithatom a kezem, így szerintem egy barátom oldja meg helyettem... A srácról mesélt barátnőm, hogy igazából mekkora spanok voltak mert a régi (kamu)legjobb barátnője meg ez a srác együtt voltak 2 hónapig...mega srácról meg kiderült, hogy egy drogos szemét, és ezt nenm merte elmondani senkinek sem úgy, és engem akart minden áron herka-buli szerűségre hívni, és ezen okkal akadtam ki.
de a lányban valahogy elvesztettem a bizalmat, hogy titkolózott, mert ha elmondja miket ír neki a csóka és tudom hogy nem találkozna vele, ahogy bizton állítja csak a srác akarja, akkor nem akadok fenn, de ez a titkolózás azt eredményezte, hogy hullarészegre ittam magam amivel az járt hogy tegnapi nap kiesés és állítólag több lányt is az este alatt fűzögettem és mindegyik a mosdóba végződött.
de ez nem lett volna baj, amíg nem beszél nekem barátom arról, hogy egy négerkést csináltam és azzal szándékoztam felvágni az ereimet...
Csak kérdésként:
Ha bevered a srác fejét, akkor a csaj húú de nagyon szerelmes lesz beléd hirtelen? Mert most nem az.
A másik: grat, hogy 16 évesen már büntetett előéletű vagy. Biztos hasznos tagja lehetsz a társadalomnak...
ha meg is beszélitek , kibékültök akor jön a legrosszabb , a bizalmatlanság:S
Undorító egy érzés, és sok idő kell hogy vissza nyerjétek egymás bizalmát! De lehet hogy megéri, lehet hogy nem :s
Ezt csak te tudhatod hogy mit szeretnél, meg hogy ér e neked 16 évés korord ellenére ilyen komoly dolgokon gondolkodnod!
ne oktasson engem ki inkább, mivel azt a büntetés dolgot csak egy "rézbőrű" miatt kaptam és eldurvult kicsit...
és a hölgynek ehhez nem volt köze, csak a figura fejét ezért nem merném beverni, mert erőviszonyok nem egyenlőek köztünk, mellesleg teljesen rendes, normál családban élek, csak a politikai nézetünk nem épp a mostani rendszer mellett áll, ennyi a történet, nem bűnöző és drogos családban élek kedves nem tudom melyik válaszoló.
a bizalmatlansággal van a gondom igen, mert ledobok egy poharat összetöröm okés de ha össze is ragasztom, nem lesz soha sem olyan mint eredetileg volt...
Ha úgy érzed szereted,akkor adj neki egy esélyt, hogy kimagyarázza magát.Aztán új alapokra kell fektetnetek a kapcsolatotokat,kérd meg, hogy ne irogasson más fiúknak és gondoljon abba bele, mi lenne ha te is más csajoknak irogatnál!
A pohár hasonlat nagyon jó...sajnos megvan rá az esély, hogy újra összejöttök,de mégis a múltbéli dolgokat nem tudod elfelejteni és nem leszel mellette boldog...
16 éves vagy,még lehet annyi kapcsolatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!