Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végleg elvesztettem őt? Mit tegyek? SEGÍTSÉG, SÜRGŐS
A pasim hanyagol....vagyis állandóan a legjobb barátnőmmel beszélget,aki régen tetszett neki. Na ezt a helyzetet ma meguntam és elbeszélgettem vele. Erre ő azzal jött,hogy tegnap este elgondolkodott,és még van benne egy kérdés amit le kell tisztáznia magában. Addig szüneteltessük a kapcsolatot. Barátnőm azt mondta,hogy mikor megkérdezte tőle,hogy szereti-e azt felelte h lehet. Nem tudom mire vélni ezt az egészet. Miaz,hogy szüneteltessük a kapcsolatot???? Wááá kiakadok :(
Van még esély rá,hogy kibékülünk?
L/17
Szia!
Szerintem ezen nincs mit helyrehozni, ha mondta h "lehet", h szereti a legjobb barátnőd akkor sztem hagyd de remélem minden jól alakul és mindenki happy lesz!
Remélem, h Segítettem!;-D
Szia! uccsó vok
De Azért beszéld meg vele hátha sikerül visszahódítani, ha nem keress mást! Remélem, h Sikerül!;-D*.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!