Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sürgős segítség kéne! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sürgős segítség kéne! Mit tehetnék ha a szerelem kezd elmúlni?

Figyelt kérdés

sziasztok !

16 éves lány vagyok . van egy fiú ( évfolyamtársam ) , aki nagyon nyomul rám. bejön nekem meg minden . csak az arca nem tetszik . a stílusa eszméletlen , meg minden . kiutazott külföldre és nagyon hiányzik :(

viszont nekem van egy lassan 2 éves kapcsolatom , és nem tudom mit érzek , mert volt egy kis hatásszünet ( 2 hét ) , mert megbántottam összejött egy másik lánnyal , akit még csak nem is ismert .. akárhogy próbálkoztam , leszarta .. és ahogy bepróbálkozott nálam az évfolyamtársam visszapróbált jönni , de ám akkor már én kezdtem rajta nagyon picit túl esni . és most .. nem tudom mit tegyek . itt ez a csodás fiú ( évfolyamtársam ) és itt van a párom is . nem is tudom , mit tegyek :( nem tudom , hogy ki iránt , mit is érzek :( segítsetek kérlek !!! :(:(:( És ha párommal maradnék , akkor hogyan szeressek vissza belé teljesen ?

2010. márc. 31. 22:21
1 2
 1/18 anonim válasza:
kurj mindkettővel!
2010. márc. 31. 22:23
 2/18 A kérdező kommentje:

nem vagyok ribanc !!

én nem akarok senkit sem megcsalni !!

már boccs.

2010. márc. 31. 22:26
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem tudsz visszaszeretni, de nem is biztos, hogy kellene. A szerelem általában elmúlik. Még fiatal vagy. Nem muszáj leragadni az első fiúnál. Ha már nem szereted annyira, válts. Úgyse működne már ez a kapcsolat sokáig.
2010. márc. 31. 22:27
 4/18 A kérdező kommentje:
:(:( de nem tudom az életemet elképzelni a párom nélkül :(:(
2010. márc. 31. 22:32
 5/18 A kérdező kommentje:
de már valami más :( valami hiányzik és én pótolni szeretném . :(
2010. márc. 31. 22:33
 6/18 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest elég jól rákattantál arra a másik srácra. De nem akarlak bántani. Csak ennek így nem lesz jó vége.
2010. márc. 31. 22:34
 7/18 anonim ***** válasza:
Figyu...nem tudom. Ha 2 hétre szakítsz egy sráccal és ő ezt az időt arra használja, hogy csajozzon, akkor annyira nem szerethet. Szakítás után nem szokás azonnal becsajozni, ha az ember szerelmes az előzőbe.
2010. márc. 31. 22:36
 8/18 A kérdező kommentje:

ő szakított velem , mert megbántottam . aztán összejött egy csajjal , és ahogy nekem elkezdett bókolni a fiú , meg randira hívott , meg minden , akkor már jött , hogy ne hagyjam el , mert szeret . és most is itt sír nekem , amikor mondtam neki , hogy már nem minden az igazi :/

ő szeret . csak már én nem tudom mit is érzek a párom iránt és a fiú iránt csak hirtelen fellángolás , vagy kezd szerelem lenni . nem is értem én ezt .. :/ hülye vagyok :(

2010. márc. 31. 22:40
 9/18 anonim ***** válasza:

Nem vagy hülye...elbizonytalanodtál.

Nem javaslom, hogy visszamenj ahhoz a sráchoz, de persze ez a te döntésed. Nekem nem szimpatikus, ahogy viselkedett. Szerintem bele tudnál szeretni abba az új srácba is, ha már most így nézel rá. Nem gondolod?

2010. márc. 31. 22:45
 10/18 A kérdező kommentje:
hát én nem is tudom . viszont nem tudom magam elképzelni vele . nagyon hiányzik meg minden , viszont nem tudom elképzelni vele egy kapcsolatban :( ezért nem tudom , hogy szeretem vagy csak hirtelen fellángolás ...
2010. márc. 31. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!