Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgős segítség kéne! Mit tehetnék ha a szerelem kezd elmúlni?
sziasztok !
16 éves lány vagyok . van egy fiú ( évfolyamtársam ) , aki nagyon nyomul rám. bejön nekem meg minden . csak az arca nem tetszik . a stílusa eszméletlen , meg minden . kiutazott külföldre és nagyon hiányzik :(
viszont nekem van egy lassan 2 éves kapcsolatom , és nem tudom mit érzek , mert volt egy kis hatásszünet ( 2 hét ) , mert megbántottam összejött egy másik lánnyal , akit még csak nem is ismert .. akárhogy próbálkoztam , leszarta .. és ahogy bepróbálkozott nálam az évfolyamtársam visszapróbált jönni , de ám akkor már én kezdtem rajta nagyon picit túl esni . és most .. nem tudom mit tegyek . itt ez a csodás fiú ( évfolyamtársam ) és itt van a párom is . nem is tudom , mit tegyek :( nem tudom , hogy ki iránt , mit is érzek :( segítsetek kérlek !!! :(:(:( És ha párommal maradnék , akkor hogyan szeressek vissza belé teljesen ?
nem vagyok ribanc !!
én nem akarok senkit sem megcsalni !!
már boccs.
ő szakított velem , mert megbántottam . aztán összejött egy csajjal , és ahogy nekem elkezdett bókolni a fiú , meg randira hívott , meg minden , akkor már jött , hogy ne hagyjam el , mert szeret . és most is itt sír nekem , amikor mondtam neki , hogy már nem minden az igazi :/
ő szeret . csak már én nem tudom mit is érzek a párom iránt és a fiú iránt csak hirtelen fellángolás , vagy kezd szerelem lenni . nem is értem én ezt .. :/ hülye vagyok :(
Nem vagy hülye...elbizonytalanodtál.
Nem javaslom, hogy visszamenj ahhoz a sráchoz, de persze ez a te döntésed. Nekem nem szimpatikus, ahogy viselkedett. Szerintem bele tudnál szeretni abba az új srácba is, ha már most így nézel rá. Nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!