Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sürgős segítség kéne! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sürgős segítség kéne! Mit tehetnék ha a szerelem kezd elmúlni?

Figyelt kérdés

sziasztok !

16 éves lány vagyok . van egy fiú ( évfolyamtársam ) , aki nagyon nyomul rám. bejön nekem meg minden . csak az arca nem tetszik . a stílusa eszméletlen , meg minden . kiutazott külföldre és nagyon hiányzik :(

viszont nekem van egy lassan 2 éves kapcsolatom , és nem tudom mit érzek , mert volt egy kis hatásszünet ( 2 hét ) , mert megbántottam összejött egy másik lánnyal , akit még csak nem is ismert .. akárhogy próbálkoztam , leszarta .. és ahogy bepróbálkozott nálam az évfolyamtársam visszapróbált jönni , de ám akkor már én kezdtem rajta nagyon picit túl esni . és most .. nem tudom mit tegyek . itt ez a csodás fiú ( évfolyamtársam ) és itt van a párom is . nem is tudom , mit tegyek :( nem tudom , hogy ki iránt , mit is érzek :( segítsetek kérlek !!! :(:(:( És ha párommal maradnék , akkor hogyan szeressek vissza belé teljesen ?

2010. márc. 31. 22:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kicsit bonyolult vagy számomra. :) Tetszik, de mégse. A volt barátod is kellene, de mégse. Ezt neked kell eldöntened. Csak azért ne maradj a barátoddal, mert nehéz váltani. Gondolkodj sokat...előbb-utóbb majd csak rájössz.
2010. márc. 31. 22:53
 12/18 anonim ***** válasza:

Kérj szünetet a barátodtól, addig találkozz a másikkal, hátha rájössz, hogy vele nem is lenne olyan jó.. vagy épp fordítva.

Lényeg, hogy szünet mindenképpen kéne.

2010. márc. 31. 22:55
 13/18 A kérdező kommentje:

hát igen ! én egy alapvetően bonyolult lány vagyok :)

nem azért szeretnék vele maradni , mert nehéz váltani , hanem mert érzem , hogy ő igazán tudna szeretni . csak kiszerettem belőle egy kicsit . de vissza szeretnék szeretni belé , úgy ahogy 1 hónapja :/

de nem tudom . ez olyan .. nehéz :D illetve bonyolult :/

miért nem megy könnyen ? :(

2010. márc. 31. 22:56
 14/18 A kérdező kommentje:

május 13-án leszünk együtt 2 éve . ha kérek szünetet mennyi időre kérjek szünetet ? a fiú külföldről jövőhét szerdán jön haza azt hiszem . ezen a hétvégén párom elhatározta , hogy megpróbál visszacsábítani . de nem is tudom . :/

akarom , hogy vissza csábítson , de azt nem szeretném , hogy megbántsam a fiút , mert teljesen belém van habarodva :/ mint micimackó a mézes bödönbe :/ :)

2010. márc. 31. 22:58
 15/18 anonim ***** válasza:

Valakinek pedig fájni fog. Olyan nincs, hogy két fiúval jársz egyszerre...vagyis van, de nem ajánlott. :)

Ha vissza akarsz szeretni a volt barátodba menj vissza hozzá. Akkor majd kiderül, hogy vissza tudsz-e szeretni vagy nem érdemes tovább kínlódni. A másik srác meg...hát így járt...nem te tehetsz róla, hogy beléd zúgott.

2010. márc. 31. 23:02
 16/18 A kérdező kommentje:

sajnos tudom .

mit tegyek , hogy ez a kapcsolat újra működjön ?

2010. márc. 31. 23:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát, ha erre tudnám a választ, akkor már eljátszottam volna én is ezt egy párszor. Kezdjétek újra és próbálj minél több időt vele lenni. Igazából rajta múlik, hogy vissza tudsz-e szeretni, ha egyáltalán ez lehetséges. Ha ő úgy áll hozzád...nem veszekszetek, sokat foglalkozik veled, akkor szerintem összejöhet.
2010. ápr. 1. 00:09
 18/18 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 1. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!