Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgős segítség kéne! Mit tehetnék ha a szerelem kezd elmúlni?
sziasztok !
16 éves lány vagyok . van egy fiú ( évfolyamtársam ) , aki nagyon nyomul rám. bejön nekem meg minden . csak az arca nem tetszik . a stílusa eszméletlen , meg minden . kiutazott külföldre és nagyon hiányzik :(
viszont nekem van egy lassan 2 éves kapcsolatom , és nem tudom mit érzek , mert volt egy kis hatásszünet ( 2 hét ) , mert megbántottam összejött egy másik lánnyal , akit még csak nem is ismert .. akárhogy próbálkoztam , leszarta .. és ahogy bepróbálkozott nálam az évfolyamtársam visszapróbált jönni , de ám akkor már én kezdtem rajta nagyon picit túl esni . és most .. nem tudom mit tegyek . itt ez a csodás fiú ( évfolyamtársam ) és itt van a párom is . nem is tudom , mit tegyek :( nem tudom , hogy ki iránt , mit is érzek :( segítsetek kérlek !!! :(:(:( És ha párommal maradnék , akkor hogyan szeressek vissza belé teljesen ?
Kérj szünetet a barátodtól, addig találkozz a másikkal, hátha rájössz, hogy vele nem is lenne olyan jó.. vagy épp fordítva.
Lényeg, hogy szünet mindenképpen kéne.
hát igen ! én egy alapvetően bonyolult lány vagyok :)
nem azért szeretnék vele maradni , mert nehéz váltani , hanem mert érzem , hogy ő igazán tudna szeretni . csak kiszerettem belőle egy kicsit . de vissza szeretnék szeretni belé , úgy ahogy 1 hónapja :/
de nem tudom . ez olyan .. nehéz :D illetve bonyolult :/
miért nem megy könnyen ? :(
május 13-án leszünk együtt 2 éve . ha kérek szünetet mennyi időre kérjek szünetet ? a fiú külföldről jövőhét szerdán jön haza azt hiszem . ezen a hétvégén párom elhatározta , hogy megpróbál visszacsábítani . de nem is tudom . :/
akarom , hogy vissza csábítson , de azt nem szeretném , hogy megbántsam a fiút , mert teljesen belém van habarodva :/ mint micimackó a mézes bödönbe :/ :)
Valakinek pedig fájni fog. Olyan nincs, hogy két fiúval jársz egyszerre...vagyis van, de nem ajánlott. :)
Ha vissza akarsz szeretni a volt barátodba menj vissza hozzá. Akkor majd kiderül, hogy vissza tudsz-e szeretni vagy nem érdemes tovább kínlódni. A másik srác meg...hát így járt...nem te tehetsz róla, hogy beléd zúgott.
sajnos tudom .
mit tegyek , hogy ez a kapcsolat újra működjön ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!