Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ez még nem szerelem, ugye? SEGÍTSÉG! Nem akarok így érezni :S
van egy fiú, aki nálam 5-6 évvel idősebb (19) és én 14 vagyok (szeptemberbe lszek 15). Interneten ismerkedtünk meg, de nem chatelős oldalon, hanem egy rádiós oldalon, ahol a zene a lényeg és mellé van egy kis chat ablak is. Nagyon szimpi srác, de sopronban él, én meg BP-i vagyok... szerintem nem jövök be neki, és nem akarok így érezni iránta. A chaten meg mindenkivel jobba van, mint velem, szerintem be is jön pár csajnak. (eyébként csúnya vagyok) Csak rá tudok gondolni, egész nap fennt vagyok az oldalon és hallgatom a fos zenéket, csak hogy halljam a hangját. Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből :((
tudom, hogy sose lesz belőle semmi, de...
mit tegyek?
ez szerelem?
14/l
de nem csak miatta megyek fel, hanem mert nagyon jó a társaság.
és tényleg nem egy jóképű fiú... szóval fogalmam sincs, mi jön be annyira... :(
facebookon is bejelölt, szóval ott is látom, meg ő a háttérképem (amit le fogok cserélni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!