Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgös, Segitség, Most mit csináljak?
szóval,megismerkedtem egy 36éves pasival(én 20vagyok)((a korkülönbséget most hagyjuk))Szexuális és érzelmileg is kielégit de nem akar többet ennél,sajnos nem tudok eligazodni rajta ugyanis gyakran hiv fel magához,és ami a legfontosabb hogy váltig állitja van barátnöje de ezt nem hiszem el neki ugyanis semmi nöi jele nincs a lakásban ami erre utalna.Szeretném hogy komolyabbra forduljon ez az egész csak nem tudom mi lehet,miért hazudik hogy van párja és miért csak ennyit akar tölem mikor szexuálisan teljesen mást mutat önmagábol.PLS segitsetek megfejteni és mit tehetnék hogy komolyabb legyen.elöre is köszi
20/L
ezzel nem mentem többre...
valami más segitség??
poénos...
más egyéb?
Nem mindegy?
Megmondta mit akar.
Ha ez megfelel, csináld, ha nem, hagyd ott.
Hogy van-e barátnője, az nem hiszem hogy változtatna a dolgon.
Egyébként, egy percig sem maradnék, ha lány lennék.
De szerencsére nem vagyok az.
Akármilyen nehéznek tünik most, szakits vele, mert aztán csak rosszabb lesz, szenvedni fogsz.
Tudom, hogy nehéz de légy erős!!
Kedves kérdező!
A pasi érthetően elmondta, hogy nem akar többet. ezt el kell fogadnod. ha szereted, ha nem. nem hiszem, hogy van barátnője, de hogy nem te vagy az egyedüli szexpartnere az tuti. jó neki így, és élvezi ezt a helyzetet. nem akar komoly kapcsolatot, hisz minden nő rá van kattanva ahogy te is. kihazsnálja a helyzetet...
legyen benned annyi önbecsülés, hogy pontot teszel ennek a végére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!