Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek, mekkora az esélye? Segítség! Sürgős!
GYakorlatilag semmi. Ha nagyon izgulsz, akkor két hét múlva csinálj egy tesztet biztonságnak, de szerintem kizárt, hogy terhes legyél.
VISZONT vagy rossz minöségü, vagy rossz méretü óvszert használtok, vagy nem megfelelö módon húzta fel a barátod, mert másképp nem szakad ki. Mi ugyanis több, mint 20 évig használtuk és egyetlen egyszert sem fordult elö ilyen. (Nem piszkálni akarlak, csak figyelmezetetés.)
Ahogy az első válaszadó is írta: ne aggódj, nincs semmi gond, de vegyél tesztet, ha biztosra akarsz menni. :)
Mindenképp váltsatok akkor óvszert, vegyetek másfajtát.
Voltam már olyan helyzetben, mint Te, szintén nagyon aggódtam, de végül nem lett semmi gond.
Viszont ha esetleg máskor is megtörténne, tudom, nehéz, de próbálj meg ne arra gondolni, hogy mi lesz akkor, ha teherbe esel, mert akkor késni fog a menstruációd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!