Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehetek, mekkora az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek, mekkora az esélye? Segítség! Sürgős!

Figyelt kérdés
Tegnap lefeküdtünk barátommal, és kiszakadt a gumi de nem ment el meg egyből kihúzta. De nagyon félek az előváladék miatt. tegnap múlt el 2 napja a menstruációm. Mekkora az esélye hogy terhes leszek?
2011. júl. 14. 07:50
 1/7 anonim ***** válasza:

GYakorlatilag semmi. Ha nagyon izgulsz, akkor két hét múlva csinálj egy tesztet biztonságnak, de szerintem kizárt, hogy terhes legyél.

VISZONT vagy rossz minöségü, vagy rossz méretü óvszert használtok, vagy nem megfelelö módon húzta fel a barátod, mert másképp nem szakad ki. Mi ugyanis több, mint 20 évig használtuk és egyetlen egyszert sem fordult elö ilyen. (Nem piszkálni akarlak, csak figyelmezetetés.)

2011. júl. 14. 08:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nyugtatást :) Rossz volt az óvszer szerintem de még eddig nem szakadt ki és megijedtem nagyon
2011. júl. 14. 08:09
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
kizárt dolog hogy terhi leszel
2011. júl. 15. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Ahogy az első válaszadó is írta: ne aggódj, nincs semmi gond, de vegyél tesztet, ha biztosra akarsz menni. :)

Mindenképp váltsatok akkor óvszert, vegyetek másfajtát.

Voltam már olyan helyzetben, mint Te, szintén nagyon aggódtam, de végül nem lett semmi gond.

Viszont ha esetleg máskor is megtörténne, tudom, nehéz, de próbálj meg ne arra gondolni, hogy mi lesz akkor, ha teherbe esel, mert akkor késni fog a menstruációd.

2011. júl. 15. 22:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Jaaj nagyon köszönöm mindenkinek :D már megnyugodtam meg minden csak ilyen még nem történty hogy kiszakadt és megijedtem nem is kicsit :S de biztos hogy óvszert fogunk váltani :) még1x köszönöm a válaszolóknak. :)
2011. júl. 15. 23:19
 6/7 anonim válasza:
Elég durva, mai napig nem értem, hogy tud kiszakadni egy cotongumi?!...Egyébként általában a havid után 10napra van peteérésed, és ez egy 5-6napos idő, kb amíg megtörténik a peteérésed. De ezt ne vedd készpénznek, mert vannak véletlenek, egyébként meg minden ember más. Amugy sztem nincsgáz. Vannak akik mindennap csinálják a gyermeknemzőprogramot:P ,gyermektervezés következtében és sajna nincs semmi pozitív eredmény. (és nem meddő a csaj, és nem magtalan a csávó!) Bár mindig az szívja meg aki nem akar..:/
2011. júl. 16. 01:37
 7/7 anonim válasza:
szeruintem nem vagy az. de en utalom ha a parom kotont hasznal. van jobb modszer is
2011. júl. 16. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!