Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy terhes lehetek. Tudom, h. rengeteg ilyen kérdés van kint. De én nem voltam felelőtlen. Segítség?
Ez lesz a 8. hónapja,hogy fogamzásgátlótablettát szedek. Az utóbbi 2 menstruációmnál alig véreztem. Most van meg,és a 3. napon elég egy ob mini kb. reggeltől du. 3 ig:S... eddig(amig nem szedtem a bogyót/cypromix/volt,hogy "folyt" msot meg alig van. A színét igazából nem tudom,mert tamponozok. Ma láttam,hogy olyan pirosas barnás...
terhes lehetek? ha minden bogyót bevettem rendesen? érdemes tesztelnem? érdemes aggódnom?
De miért lennél terhes?
Semmi konkrétumot nem írtál.... Nem védekeztetek a barátoddal? És am ha a tabit rendesen szedik, az már magában is megbízható. Ha meg megjön csak kevés van, az egyáltalán nem a terhesség jele...
Lehettél volna kicsit konkrétabb, de tabi melett ritka a terhesség...
Mennyi f_sz van itt... Te, kérdező, meg buta vagy, hogy hiszel nekik. Ha rendesen szeded, hogy a kanálba' lehetnél már terhes?
Am én 17 vagyok, amíg nem gyógyszereztem, nekem is szinte ömlött, most meg épp, hogy van pár csepp. De rendesen szedem, ha mégis kifelejtődik, akkor másfél hétig gumi (a papír egy hetet ír).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!