Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Félek, hogy terhes lehetek....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy terhes lehetek. Tudom, h. rengeteg ilyen kérdés van kint. De én nem voltam felelőtlen. Segítség?

Figyelt kérdés

Ez lesz a 8. hónapja,hogy fogamzásgátlótablettát szedek. Az utóbbi 2 menstruációmnál alig véreztem. Most van meg,és a 3. napon elég egy ob mini kb. reggeltől du. 3 ig:S... eddig(amig nem szedtem a bogyót/cypromix/volt,hogy "folyt" msot meg alig van. A színét igazából nem tudom,mert tamponozok. Ma láttam,hogy olyan pirosas barnás...

terhes lehetek? ha minden bogyót bevettem rendesen? érdemes tesztelnem? érdemes aggódnom?

2010. márc. 10. 20:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet ha annyira félsz, de ha rendesen szeded a tabit, akkor nem vagy terhes.
2010. márc. 10. 20:44
 12/14 anonim válasza:
100%-ban tabi se ved, speciel a baratom is ugy szuletett hogy kozbe anyos jeloltem gyogyszert szedett. bar ha megvan a bajod nincs gond. 19l
2010. márc. 10. 22:18
 13/14 anonim ***** válasza:
4 éve szedek gyogyszert,előtte nekem is "ömlött",most meg vagy 2 éve a legvéknyabb tisztasági betét is elég lenne 2 napig,csak azért cserélgetem,mert gyűrödik...
2010. márc. 11. 07:32
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2010. márc. 11. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!