Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok szakítani egy nàrcisztikussal?

Szia. Én is nárcival éltem együtt. Tehát van róla fogalmam, hogy te min mehetsz át, és tudom, hogy szar, és hogy nehéz.
De tényleg kell az elhatározás. Nekem egy ígérettel kezdődött, önmagam felé: "Többet nem hagyom, hogy bárki is így bánjon velem". Ez adott erőt akkor is, amikor még kicsit inogtam, hogy talán mégis hülyeséget csinálok.
A következő lépés a segítségkérés. Család, barátok, barátok családja, család barátja, satöbbi. Bárki. Kérdezni ér, legrosszabb esetben azt mondják, hogy "bocs nem", legjobb esetben "persze, szívesen segítek"
Én is így kaptam egy lyukat (abban a helyzetben jobb volt bármilyen palotánál) és most egyenesben vagyok. Ha valakin keresztül keresztbe tehet neked, azt értesítsd, tudja előre. Ha keresztbe tesz mégis, akkor se aggódj, mindig van B-terv.

Jó, hogy nekem nem parancsolhat senki.
Neked is jó lehetne, csak nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!