Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudok szakítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok szakítani egy nàrcisztikussal?

Figyelt kérdés
Az én szempontjaim eleve lesöpörte mindig, a munkàmat szabotálta, semmiben sincs kölcsönösség, minden róla szól, emiatt a szakítást sem fogja elfogadni, mert az az én döntésem lesz. Meguntam az egyoldalú figyelem igényét, a hangulataihoz való alkalmazkodást, a pesztronkálását, az állandó érzelmi le és elnyomásom, a beteges kontroll mániáját, és hogy mindenért engem okol, lekezelő, vigyorogva, csillogó szemekkel, mosolyogva az arcomba hazudik, és unom a sértéseit is. Semmit nem fogdott el, ami nem róla szól. A szakítás pedig a szabadulásomról szólna. Hogyan tudok szakítani egy ilyen szinten lévő nárcisztikussal?
ma 11:28
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
30-as az a helyzet, hogy totálisan kiszámíthatatlan, és az utóbbi időben gyanusan kedves lett velem.
ma 12:19
 32/60 anonim ***** válasza:
100%

Ne dőlj be neki...

A nárcisztikusok manipulálják a környezetüket a mindenkori érdeküknek megfelelően

ma 12:22
 33/60 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg már kiszagolta, hogy te nem érzed jól magad és esetleg számításba vette azt is, hogy lelépnél, ezért kedves. Ne feledd, hogy mesteri manipulátorok! Most próbál visszaédesgetni, ameddig úgy véli elhárul a diszkomfort érzeted, de azért a nyakadra ráfog szex közben, hogy tudd hol a helyed. Ha szakítanál vele, megkockáztatom, hogy akkor lenne csak igazán kedves, összetörne, könyörögne és sorolhatnám, de ezek is csak részei a manipulálásnak.
ma 12:34
 34/60 anonim ***** válasza:
38%

"26-os egy ideje úgy tsszek vele szemben, mintha minden rendben volna, mintha nem a menekülésem tervezném."

Ennyire ki vagy szolgáltatva neki, vagy ennyire nem becsülöd magadat?

Elég egy nemet mondanod, és ahhoz tartanod magad.

ma 12:36
 35/60 anonim ***** válasza:
100%

A lelkileg bántalmazóknál csak idő kérdése mikor fordul át fizikaiba. S gondolom amúgy sem akarsz sz.r életed magadnak, amiben nem tudsz önmagad lenni.

Készítsd elő az elválást, majd közöld vele ennyi volt! Hisztizzen, manipuláljon, ígérgessen (ilyenkor néha hirtelen jön náluk egy mézesmázas-könyörgő szakasz, de ne dőlj be neki valójában soha nem fog megváltozni!), de ne foglalkozz vele. Ha átcsap zaklatóba akkor tiltod. Nem lesz könnyű út, de saját magadért neki kell vágnod!

ma 12:41
 36/60 A kérdező kommentje:
35 pont akkor szokott vérszemet kapni amikor kiálltam / kiállok önmagamért, az alapvető igényeimért.
ma 12:44
 37/60 anonim ***** válasza:
35 - "Készítsd elő az elválást, majd közöld vele ennyi volt!" - Abban a percben ott is kell hagyni, és jön a no contact.
ma 12:45
 38/60 anonim ***** válasza:
Kérdező, van egy pont, ami után semmi kapcsolat a megoldás!
ma 12:47
 39/60 A kérdező kommentje:
A No contact felvetésre már válaszoltam.
ma 12:48
 40/60 A kérdező kommentje:
A 3-as kommentemben reagáltam a No Contactra.
ma 12:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!