Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok szakítani egy nàrcisztikussal?

5 év együttélés után szakítottam.
Amikor nem volt otthon összecuccoltam és leléptem.
Törlés, tiltás mindenhonnan, mert zaklatott.
Mikor már telefonon/közösségi médiákon nem ért el, személyesen jelent meg.
Rendőrség, feljelentés, távoltartási végzés.
Megszegte azt is. 72óra...
A 2. 72órája után unta meg.
Aztán lett 1 év múlva egy új párom, őt is zaklatta, fenyegette.
Ismét feljelentés, távoltartás, majd 72óra. Ezután tűnt el végleg az életemből.

Szerintem nem kell túllihegni... a szakítás oka is róla szól. Kijelented, nem indokolsz és ennyi. És felkészülsz az ő kis bosszújára, azaz "bevéded" magad.
Csak kíváncsiság kedvéért: a nárcisztikus fél a férfi és te vagy a nő vagy fordítva?

#15 Drága exem kinyomozta hogy hova költöztem el előle, és ott várt a ház előtt. Pedig kerek-perec elmondtam, leírtam, hogy hagyjon.
Szerencsére nem találkoztam vele (elszólta magát, aztán amikor látta hogy iszonyodom, kétszer is változott a sztori, ő éppen csak arra járt) de ha esetleg igen, ő meg begurul, hát nincs sok esélyem ellene.

19-re.
Ez mondjuk semmit nem jelent.
Én a férjemmel 9éve vagyok együtt. Kb 1 hónapja kezdte el ezt a nyakfogós dolgot ő is.
Nekem mondjuk bejött, nem fagytam le. Van, hogy ő is egyből akarja, 2 perc előjáték után. Pedig eddig mindig elhúztuk.
Ennek ellenére szeret, kíván, 1 ujjal nem érne hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!