Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok szakítani egy nàrcisztikussal?
Figyelt kérdés
Az én szempontjaim eleve lesöpörte mindig, a munkàmat szabotálta, semmiben sincs kölcsönösség, minden róla szól, emiatt a szakítást sem fogja elfogadni, mert az az én döntésem lesz. Meguntam az egyoldalú figyelem igényét, a hangulataihoz való alkalmazkodást, a pesztronkálását, az állandó érzelmi le és elnyomásom, a beteges kontroll mániáját, és hogy mindenért engem okol, lekezelő, vigyorogva, csillogó szemekkel, mosolyogva az arcomba hazudik, és unom a sértéseit is. Semmit nem fogdott el, ami nem róla szól. A szakítás pedig a szabadulásomról szólna. Hogyan tudok szakítani egy ilyen szinten lévő nárcisztikussal?
20-as de a ti kapcsolatotok nem érzelmileg bántalmazo.
ma 11:55
22/59 anonim válasza:
A hatalmát akarja fitogtatni feletted folyamatosan, hogy te az alárendeltje vagy akivel bármit megtehet, és ezt egyre durvább eszközökkel fogja demonstrálni.
ma 11:56
23/59 anonim válasza:
#19 Jaj, mintha magunkat olvasnám. Nincs sok dolog, amit nem engedek, de a nyakam az tabu. Még ha pontosan tudom is, hogy nem akar bántani, nem is szorítja meg, attól még kellemetlen, akát pánikba ejtő, ha bárki is megfogja a nyakamat. Nem is az az izgi-szexi félelem, hanem a kellemetlen, kényelmetlen fajta.
De nem, őt az indítja be, szóval csináljuk szépen lassan, teljesen telibe szrva, hogy nekem már az is elveszi minden kedvem. Nálunk még előjáték se volt, illetve én csináljam neki, és attól nekem is be kellene indulni.
ma 11:57
24/59 anonim válasza:
No contact.
ma 11:59
25/59 anonim válasza:
#20 "Nekem mondjuk bejött"
Van olyan, hogy a vágy hevében valaki csinál valamit. Ha neked bejött, ergo nem látta rajtad hogy lefagytál, akkor oké. Egészségetekre.
A kérdező lefagyott. Ebben a pillanatban kell azonnal abbahagyni, megnyugtatni a másikat, és ha van rá igény, csak akkor folytatni.
ma 11:59
26/59 anonim válasza:
Na de ha ennyire tudod, hogy nárcisztikus és mit várhatsz a jövőben, mi tart vissza, hogy még a szakítás előtt tájékoztass minden várható érintettet a helyzetről, arról, hogy mire számítsanak? Ez csak akkor szokott nekik összejönni ha meglepetésként éri a környezetet. Ha felkészíted őket már tudni fogják, ja, ezt mondta a Juli, tényleg így is lett. Előre kifogod a szelet a vitorlájából.
ma 12:03
27/59 A kérdező kommentje:
26-os egy ideje úgy tsszek vele szemben, mintha minden rendben volna, mintha nem a menekülésem tervezném.
ma 12:04
28/59 anonim válasza:
27, úgy is kell. Először a terepet kell előkészíteni. Ha ez megvan, utána viszlátot mondani, mindenhol tiltani. Már ha tényleg komoly, hogy nem mész vissza hozzá. Mert legközelebb már nem fogja érdekelni a közönséget, eldöntik, hogy azt sem tudod, mit akarsz.
ma 12:08
29/59 anonim válasza:
Csak a biztonság kedvéért javaslom, hogy foglalkozz az önvédelemmel is!
ma 12:09
30/59 anonim válasza:
Mivel szabotálta el a munkádat?
Ismered a reakcióit, szóval fel tudsz készülni. Fel kell készülnöd a legrosszabb esetekre is, komoly zaklatásra, fizikai bántalmazásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!