Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elment, nem tudom, hol van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment, nem tudom, hol van, és elvitte a lányom. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Sajnos volt egy nagyon durva veszekedésünk. Nagyon ideges lett, és le akarta tenni a picit (2 éves), és annyira durván tette le, hogy észre se vette, hogy az a műanyag sz@r ott van, és a gyereknek megsérült a szája, tiszta vér volt. Nem vagyok rá büszke, bár ne tettem volna, de akkora pofont adtam neki, hogy a falon koppant. Felvettem a kicsit, és letöröltem a vért róla, párommal nem is törödtem. Reggel itthon voltak, ahogy hazaértem, vettem észre, hogy elment, és elvitte a lányom is. A rendőrség sz@rik mindenre, mert hogy elment, nem eltűnt. Letiltotta a számom, és messengerről is letiltott.
ma 13:07
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bántalmazó attól, hogy egyszer pofon vágtam! Nem akartam, és mégis bántam, és soha nem bántanám. A vita alapból abból indult ki, hogy 1 órával később értem haza, és hisztit rendezett. 19 q kislányomnak pedig soha nem ártanék. Azt a gyereket születése óta én fürdettem, mert párom nem jól tartotta a fejét, ezért soha nem szóltam. Kétlem, hogy ha perre menne a dolog, nyerne. Ugyanis se iskolai végzettsége, se munkája. Közel sem vagyok olyan rossz ember, mint amilyennek most ez tűnik. Ugyanis kb. 3-4 alkalommal lefeküdtünk, és 4 hónap múlva volt hajlandó nekem szólni, hogy terhes, és nem tudja, mit tegyen. (Azonnal szakítottam az akkori barátnőmmel.) Vele voltam végig. 3 hetes volt a kislányom, amikor párom azt mondta, hozzám költözik. Soha még a hangom se emeltem meg. De amikor már 2 éve hallgatja az ember a hisztit, az már durva. Soha egy vita közben se emeltem rá a hangom, de amikor meg láttam, hogy vérzik a kislányom, persze hogy kiborultam.
ma 14:50
 22/24 anonim ***** válasza:
71%
Nem vagy agresszív? Pofont vágtad úgy, hogy ott maradt a tenyered nyoma? Az rendes pofon volt, gondolj már bele egy férfi mekkora erővel tud ütni. Ráadásul oké semmi indok nincs arra, ha valaki megüt valakit. De komolyan mintha direkt csinálta volna… mit gondoltál? Lenne egy kistesója a lányodnak aztán ha játszás közben az egyik ellöki véletlenül a másikat és az beüti a fejét, akkor a kislányt is lepofozod?
ma 14:52
 23/24 anonim ***** válasza:
Figyu, ez a kapcsolat nagyon zűrös. Mindenkinek jobb, hogy vége van. Az is a gyermek veszélyeztetése, ha előtte veszekedtek. Hiába kicsi, hiába nem érti, amit üvöltöztök, a feszültség átragad rá és hátráltatja az idegrendszere fejlődését. Úgyhogy ha tényleg jót akarsz a gyerekednek, akkor nem próbálsz újra összejönni az exeddel. Mind a ketten éltek békében, külön-külön. Várj pár napot, aztán próbáld meg felvenni a kapcsolatod az exeddel, hogy megbeszéljétek a láthatást meg a gyerektartást. Ha nem lehet vele kommunikálni, akkor a bírósághoz tudsz fordulni.
ma 16:52
 24/24 anonim ***** válasza:
Tehát összegezzük: szeretők voltatok, de teherbe esett (gondolom szándékosan) tőled, hogy elhagyd a nődet. Nem vagytok házasok, mindössze hozzád költözött a gyerekkel, amikor pár hónapos volt. Mint kiderült, a kapcsolat nem működik közöttetek, szerintem erre már ne építs, hogy pártként folytatjátok. Van apasági nyilatkozat?
ma 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!