Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért velem? Hajléktalan lettem egy 20 éves lány miatt. Elhittem hogy szeret de hazudodt. A szülöi házamat elvitte a bank. Eddig a volt páromnál laktam és szerettem is de elcsábitott a fiatal lány akiben vakon megbiztam de dobodt egy gazdag gyerekért.
Szerette elhitte hogy szeretik. Bármelyikőtökkel eklőfordulhat. Velem is megtörtént. Én is hittem hogy szeret, sőt még most is szeretném hinni reménykedem benne.
Lenullázódott az a kevés önbizalmam is amim volt, legszivesebben végeznék magammal.
Örülj annak,hogy legalább neted van és megoszthatod velünk a bánatodat.
Nem szoktam gúnyos lenni, de eben az esetben nem tudok mást tenni. Te magad is tudod,hogy hülye voltál, sőt, ez még enyhez kifejezés rá.
A szülői házat elherdálni, földönfutóvá lenni egy nő miatt...hát, na, erre mit lehet mondani?
Hogy miért Veled történt mindez?Vélhetőleg nemcsak Veled, de Veled - is- azért, mert nem az eszed irányított.
Azért veled, mert nem velünk.
Azért nem velünk, mert mi nem döngettük a húsz éves puncit.
Tessék szépen felállni!
Könnyen jött, könnyen ment, szard le.
Eztán amit te kapálsz össze, arra majd jobban vigyázol. Örülj neki, hogy szüleid fizették a tanulópízt, van aki magának...
Nem egyértelmű? A nők elég jól rá tudják venni a férfiakat a pénzszórásra. Engem is rávett egy, bár volt miből, és nem is szaladt meg annyira, mert még úgy se tudta teljesen elvenni az eszem, de 3 hónap alatt annyit költöttem (főleg rá), amennyit amúgy 1 év alatt nem költenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!