Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten nagyon nagy a verseny a fiatal nőkért, viszont aki gazdag az több nőt is tarthat abból a korosztályból. Ez egy ilyen hely?
Sokan mennek oda egyetemre csórón, de nem tudnak fizetni lakhatást sem mert olyan drága, ezért minden fiatal csaj ott rá van kényszerülve, hogy gazdag pasit keressen. Egy gazdag pasi Budapesten azt mondják több nőt is tarthat és kefélhet ilyen huszonévest, ilyen 200 000 Ft/nő/hó kb. az eltartásuk zsebpénzzel együtt és annyiért már meg lehet venni egy fiatal nőt.
Ha mondjuk valaki informatikus és keres 1 millió forint nettót, akkor 3-4 egyetemista csajt is tarthat mint egy alfahím?
Hát nem azért, de van bennem annyi, hogy ha kell, kidolgozzam a belem, de akkor sem viselem el, hogy pénzért válasszak partnert.:D A legtöbbjüket pénzelik nálunk is otthonról, barátnőm melózik az egyetem mellett, én szerencsére a szomszédban lakom, de ha nem így lenne, én is elmennék dolgozni, azért egy egyetemistának már van érettségije, nyelvvizsgája, jó esetben tud bánni felhasználói szinten a géppel is, simán talál jó állást. Ha meg nem, még mindig ott van a diákhitel, ami szar, de nem szarabb annál, minthogy más fszát szopkodjam a túlélésért... Arról nem is beszélve, hogy ha tudom, hogy mekkora szarban leszek esetleg és senkire sem számíthatok, akkor már gimiben kitalálom, hogy mi legyen és nem megyek csak úgy "lesz, ami lesz" alapon a nagyvilágba.
Ne álmodozz, Gyuluska.:) Aki akar, az a legnagyobb szarban is tud. Aki lusta kis k rva, azt meg nyugodtan el lehet tartani egyetem után is. Ugyanis nem fog tudni megállni a saját lábán. Pontosabban nem akar, ha már addig olyan könnyen ment. Talán be sem fejezi.
Viszont a szakom felével közeli a kapcsolatom (beszéljünk 300 emberről), 95%-uk nő és mindegyikük melózik, otthon/saját lakásban lakik, vagy a szülők segítik. Legtöbbjük mondjuk foglalt és nem a srác sem gazdagabb, együtt szívnak a fenntartás miatt. De lehet, hogy nem ugyanarról a Budapestről beszélünk...:')
Így képzelik Pestet a 6 elemis dorogi szénbányászok. :XD
(elnézést a szénbányászoktól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!