Nem tudtok olyan internetes oldalt mondani, ahol fiatal tehetségeket támogatnak?
hát akkor hajrá, ott neked a kickstarter.
Amúgy az autósport drága, és jellemzőan a család támogatásával kellene elindulnod. Miaf4szér neked toljak egy ezrest, hogy autókázhass? inkább elküldöm egy kutyamenhelynek...
jólvan, kisgyökér, jobb ha tudod, az autóverseny egy úri hóbort magyarországon, csakúgy mint mindenhol. senki nem fog neked pénzt adni, apucit leszámítva. Gondolkodj el azon, te gyökérkezdemény, hogy
miért rózsaszín Button sisakja,
ki az az Anthony Hamilton, Keke Rosberg, Nelson Piquet
mit kapott Schumacher a 4. szülinapjára, Meg Alonso a 3.ra
ahhoz, hogy versenyezz, az kell hogy az őseid gyerekkorodtól fogva tereljenek az autóversenyzés felé- aztán amikor hozod az eredményeket, felfigyelnek rád a támogatók: lásd Lewis Hamilton esetét Ron Denissel. De addig minden apuci pénzén megy.
Úgyhogy profi versenyző már nemigen leszel, annak meg semmi akadálya, hogy vegyél magadnak egy kocsit és benevezz egy versenyre. csak a pénz. ha nincs, akkor elmész dolgozni, aztán veszel ha meglesz a zsé.
ha nincs pénzed, nem tudsz futamokon indulni, ahol megmutathatnád a tehetséged, és így szponzort sem fogsz tudni magadnak találni. sajnos ez egy ilyen ördögi kör. a 6-os leírta a lényeget, a technikai sportok kivétel nélkül döntő részben a pénzről szólnak és nem (csak) a tehetségről. ezen felül már 10-12 éve gokartoznod is kéne, hogy legyen tapasztalatod. Michelisz-t pedig ne vedd alapul, neki qrva nagy szerencséje is volt, hogy Zengő Zoli leigazolta őt. de előtte ő is megfordult több sorozatban, mielőtt a wtcc-be került. látható hogy a szimulátor önmagában édes kevés. Pros-t pedig 30 évvel ezelőtt kezdte pályafutását, azok még más idők voltak.
érdemben:
vagy bankhitelt veszel fel
vagy lottózol
vagy lemondasz erről az álomról
Srácok ti nem vagytok otthon a témában, ez azonnal látszik a válaszokból. Ismeritek Michelisz Norbi történetét?
Szóval szerintem a szimulátor ami segíthet. Ha már értél el komolyabb eredményeket, akkor reális is. Ismered pl a hungarian gtr masters-t? ( [link]
Úgy tudom Wéber Gábor is versenyez a sorozatban, már amikor ráér :) és azt hiszem Norbira is itt figyelt fel (lehet hogy nem pont ebben a sorozatban, de hasonlóban). Bár nem igazán vagyok képben, hogy mik a lehetőségek, ha valódi a tehetséged szerintem ez járható út. Vagy hallottál már a GT Academy-ről? Ez ugye már nemzetközi, de az az alapja hogy a szimulátoros profi "vadállatokból" igazi versenyzőt farag. A Nissan szervezi ha jól emlékszem. Persze ebben a sok százból évente egy nyer és kap esélyt, hogy egy profi csapattal dolgozzon, de aki jól szerepel szerintem felfigyelhet más is.
Nekem első számú hobbim a szimulátorozás, közúton jól is vezetek de nem vagyok igazi tehetség. De kíváncsi lennék hogy neked sikerül-e elkezdened a karrieredet. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!