Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elment, nem tudom, hol van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment, nem tudom, hol van, és elvitte a lányom. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Sajnos volt egy nagyon durva veszekedésünk. Nagyon ideges lett, és le akarta tenni a picit (2 éves), és annyira durván tette le, hogy észre se vette, hogy az a műanyag sz@r ott van, és a gyereknek megsérült a szája, tiszta vér volt. Nem vagyok rá büszke, bár ne tettem volna, de akkora pofont adtam neki, hogy a falon koppant. Felvettem a kicsit, és letöröltem a vért róla, párommal nem is törödtem. Reggel itthon voltak, ahogy hazaértem, vettem észre, hogy elment, és elvitte a lányom is. A rendőrség sz@rik mindenre, mert hogy elment, nem eltűnt. Letiltotta a számom, és messengerről is letiltott.
ma 13:07
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
93%

“ A rendőrség sz@rik mindenre, mert hogy elment, nem eltűnt”

Ez nem így működik…

ma 13:08
 2/22 anonim ***** válasza:
42%

Rendőrségre menj be. Vagy hívd fel a 112-t, és mondd el azt, amit leírtál.

Nem fog sz'rni rá, ezt nem tudom honnan vetted.

ma 13:09
 3/22 anonim ***** válasza:
25%
Ilyen hülyéknek mint te, nem is fognak segíteni. Megérdemled magad. Remélem az életbe nem látod többet őket.
ma 13:10
 4/22 anonim ***** válasza:
78%
Ha közös felügyelet van, nem tüntetheti el csak úgy a gyereket, kivéve, ha egy lépéssel előtted jàr és vetetett egy látleletet és távolságtartásit kért. Úgy el tudom képzelni, hogy kevésbé aktívkodnak a rendőrök, hogy megtalálják, bár a gyereket làtni akkor is jogod van, amíg más határozat nem érkezik a bíróságtól.
ma 13:15
 5/22 A kérdező kommentje:
Fel hívtam őket, és azt mondták, mivel hagyott egy levelet, hogy elmegy, és övé is a gyerek, nem indítanak nyomozást eltűnés miatt, mert nem eltűnt, hanem elment.
ma 13:16
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Közös gyerek? Elsősorban ez mindkettőtök felelőssége, hogy az ilyen tárgyak ne legyen elérhető közelben ami sérülést okoz. De értelemszerűen nem szándékosan csinálta. Most ha veled elesik a gyerek , neked hogy esne ha ő tenné ugyanezt veled? Az is lehet eltört valamije. Rendőrség, valószínűleg ismerősénél, családtagjánál lehet, de az sem megoldás ha rájuk töröd az ajtót
ma 13:16
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok?

A pofon az sok volt, nem kellett volna, nem direkt csinálta, szegény. Lett baja amúgy, mármint a párodnak, mert ha a falnak esett, akár nagy baja is lehetett, nagyobb, mint a gyereknek, pl. agyrázkódás.

ma 13:24
 8/22 anonim ***** válasza:
80%
Ha a rendőrség nem foglalkozik veled, akkor ügyvédet tudsz keresni és elhelyezési pert indítani.
ma 13:24
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ő is éppen a rendőrségen van, hiszen bántalmaztad. Bár szerintem valószínűbb, hogy a családjánál/barátoknál. Amit a saját érdekedben tehetsz, hogy hagyod lenyugodni és annak ellenére hogy el fog hagyni, bocsánatot kérsz és biztosítod a támogatásodról a jövőben.

Amúgy meg kinek hova szól a lakcíme? Ezen múlik, hogy mit lép a rendőrség, ha újból felkeresed őket. (Amit én a helyedben nem tennék, hanem megvárnám, míg hazajön ha más nem cuccokért).

ma 13:25
 10/22 A kérdező kommentje:

6 Igen, közös a gyerek. Nyilván nem esne jól nekem se. Nem vagyok agresszív, nem rúgnám sehol rájuk az ajtót!

7 Én 39, ő 23. Nem hiszem, hogy nagy baja lett, csak ott maradt a tenyerem nyoma.

8 Köszönöm a tanácsot.

ma 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!